Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

animeci.com

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar beni çoğu kişi LiquidSnake olarak tanıyor Sanırım ^^ .Ben son 1 aydır uğraştığım www.animeci.com adlı fansub+Manga+son anime haberleri içerikli bir site hazırlıyorum bildiğiniz gibi ben tek başıma naruto altyazılarının altından kalkıyorum fakat bu site benim için biraz ağır bu yüzden bana her konuda yardım edebilecek arkadaşlar arıyorum.Buradaki insanların çoğunun yorum kabiliyetine güvendiğim için buraya yazmak istedim.Şu anda hem yazı çevirmenliği olsun hemde Anime izlenimleri yazmak için olsun yardım edecek kişilere ihtiyacımız var eğer gerçekten bize yardım etmek ve aramıza katılmak isterseniz bana msn yoluyla ulaşabilirsiniz.Site çok yakında açılıcak ve şu an için çok fazla şey olmasada 2-3 arkadaş elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz yaptığım naruto altyazılarınıda hızlandıracağım böylece
altyazılara daha çabuk bir şekilde animeci.com dan ulaşabileceksiniz her hafta 1-2 yeni bölüm ekleyeceğim ayrıca aynı zamanda başka animelerinde fansublarını yapmaya devam edicem

msn:[email protected][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Askere gitmezsem, PAzar gününden itibaren yardımcı olmaya çalışırım.
Yalnız site açık değil sanırım, önce bir taslak olarak açsan? Ya da açıksa bile ben giremiyorum vallahülazim...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş site 1-2 güne açılcak ben açıldığı zaman buraya koyarım zaten haberi :D host işlemlerini hallediyo arkadaş[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...