Polan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yok 03-04 bu. 01-02 asla oynamam abi. orada alan smith'i arkadaş 150 m ye satardı. şaka maka gene aynı arkadaşlarla o oyunu çocukken oynardım :) vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 alın todorov'u her maç 2 gol 1 asist yapsın en az :P bir de cerci simonetta 2lisi çok iyiydi roma da ama o simonetta bir daha çıkmadı hiç bir oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 simonetta bende de vardı. gençken bedavaya kapmıştım. pazzinin yanında değişen isimlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Pazzini ve Cerci gibi çok gol atabilen bildiğiniz forvetler var mıdır? Genç ve etkili isimler lazım bana. Bir de iyi bir defansın ortasına bir oyuncu ve çok iyi bir kaleci olursa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ya gençler arkadaşlar tüm oyuncularımı unprotected sayesinde almaya başladılar, elimde oyuncu kalmadı neredeyse. Bu oyunda unprotected olayı ne ile alakalı acaba? Yani adamın daha sözleşmesi var ama bir anda bir bakıyorum tak diye tazminatı ödenip gidiyor. Giden oyuncular da 60 m dolarlık oyuncular yani. Varsa bilen yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bide To Madeira! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar