swiftbew Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ben bu oyunun en eski versiyonundan beri oynuyorum hepsinde de bi milli takım çalıştırdım ama bu versiyonda bi türlü milli takımlara kabul edilmiom başarılı olmasam tamam da bi de acaip başarılıyım.. acaba milli takım başına geçen var mı varsa bi yolu yordamı söleyen olursa çok ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superguru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 yaw ben de yeni oynamaya başladım,sorununu çözemicem ama benim de bi sorum var: training olayından hiçbişi anlamadım!! nolur biri bana detaylı anlatsın ne tür training ne işe yarar,hangisini hangi durumda çok yaprımalıyım fln... :-? ayrıca biri topici açan arkadaşa da yardım etsin :)[hline]...adeta bir yaşam tarzı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 training de bnaa da yardım yada bi kaynak varsa gösteren bi link vverin sırf bu yüzden oynayamıyorum oyunu.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 training sinir bi durum kesin çözüm asistan a bıramak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 www.cmturkey.com dan training hakkında bilgi alabilirsiniz şimdi anlatmaya kasamam çünkü çok seçenek var :) Ek olarak milli takım oynatmaktan ne zevk alırsınız, bence cm nin en büyük zewki büyük oyuncu transfer etmek & küçük takımların tanınmadık yıldızlarını alıp meşhur etmek. Ama illaki yöneticem ben milli takım diyosanız şampiyonlar ligini fln almak pek etki etmiyo, kendi ligininizi üst üste 2-3 kere kazanırsanız uganda'dan bile teklif alıyosunuz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 biz arkadaşlarla bu oyunu oynuyoruz her hafta. bugün ikinci sezona geçtik ve bana iyi bir taktik lazım. Nette diablo diye bir şey buldum ama bende nedense tam randıman alınmıyor. amc çok iyi olması lazımmış, figo, recoba, lampard hepsini denedim hala sonuç alamadım. acaba taktiğimde mi hata var? bu diablo taktiğinde offside trap vs bu tarz şeyleri ne yapmam lazım ya? not: eevet, çok geç oldu ama belki bir ihtimal hala oynayanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Lampard'ın A takıma çıktığı ilk sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Figo'dan iyi AMC kim vardı ki o sezon? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 valla diego deli oynuyor, 19 yaşında. arkadaş dağıttı bizi italya'da. adamı juve'den gönderdik, yenilmiyor diye. Diego cidden deli oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, milli takım harika türkiye'nin, şimdiki fm'lerle kıyaslayınca dahi aradaki fark çok açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 zidan veron falan estiriodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 zidane var en iyi amc odur , tevezi falan al lan bi de o oyunlarda çok güzeldi :D bu oyunda tsigalko mu vardı todorov mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 diego nun estigi versiyonsa robinho da olmasi lazim. adu ve cavenaghi de cm 4 te yildizlardandi hatirladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oha en çok oynadığım menejerlik oyunudur süreyi baz alırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 freddy adu hiç bir bok değildi. tamam statlar mükemmel ama oyunda yok adam. cavanaghi robinho diego ile estirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu oyundaki en iyi forveti yazıyorum. PAZZINI. pazzini bunlarda benden sana oyuncu tavsiyeleri. Lennon montolivo nocerino buda takımımdı atalanta serie b de başladım. 30 puan farkla filan şampiyon olup serie a ya çımıştım. 5 sezonda alamadığım iki kupa vardı. biri uefa biri lig şampiyonluğu. uefa ya kalmadığım için alamadım :p şamp ligi filan alıodm ama. lennon leeds altyapısında 16 yaşındayken almıştım. oyuna başladığında diope diye senegalli free bi adam vardı. kalaye kadar girebiliodu. sol kanatta çok iyiydi. onun ss ini koymadım. taktik olarakda 4-4-2 klasik. kanatları ileri ittir. 2 kanattan hucum. atak oynat. that's all :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oyuncular için teşekkürler. taktiği de denerim. adriano'yu 41'e sattım, 35 m'ye rooney'i aldım. (Parma ile ortaktık adriano'ya)Rooney'i de biraz korkutma amaçlı aldım rakipleri :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ha bu arada montolivo zaten bende ama takıma uymadı, performansı artmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bi de şey var etherington west ham da normalde. bu cm de west ham la oynarken tuncay, carrick, defoe, etherington ile premier de şampiyon olmuştum lige çıktığım sene. defoe çok iyi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tuncay zaten manchester'da. 2 gol attı bana adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şu arka planı özledim be , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 pazzini'yi alamıyorum bir türlü, deli param var aslında ama rooney, nistelrooy, onwouchi(yanlış yazdım muhtemelen) mükemmel oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 milan bana shevchenko + para ile gelmişti pazzini için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Şahsen oyundaki en iyi forvetin Cerci ve dediğim gibi Pazzini olduğunu düşünüyorum. Shevchenko'dan evet iyi bir randıman sağlanıyor ama bu oyuncular kadar atamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 01/02 mi oluyor bu? eğer öyleyse M. Tsigalko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar