Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forgotten temple

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet 32 kişi war yani 4 party son yaratıga en iyi wuruşları yapan party kutuyu alır o da 1 kişiye gelir zaten 32 kişiden en fazla 10 kişi kalır geriye merak etme
Mesaj tarihi:
lvl 55 warrior charla gitsem geriye kalan 10 kişiden biri olur muyum? attackpower 825 (wolfsuz) def 798 (ac siz), vokerim ama :( cleave skilli kapalı :(
sence alma şansım varmı?
iyi para ediyomuş chest
Mesaj tarihi:
bu yalnız senin lwl inle bitmiyo f.temple a giren herkese iş düşüyo orda ii mücadele etmeniz lazım kolay lokma degil ordaki yaratıklar ayrıca buffer her parti için şart
Mesaj tarihi:
dün ilk kez girdim sadece 15 kişi vardı haliyle herkes öldü
benim merak ettiğim burada çıkan canavarlar ne zaman bitiyo ben en son haunga cinsi bişeyer gördüm sonrada öldüm

level 46-54 arası olandan bahsediyom
Mesaj tarihi:
efendi gibi cevap istesen?

ama ben soyliyim, forgotten temple event2 yazan kızın yanına gidiyorsun ve tıklıyorsun, ardından girebiliyorsun.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
32kişi girdi diyelim bunların ztn %40assin(bişe yapmayıp kutu almayak isteyenler oluo çoğu zmn... ki anca sona öle sap gibi kalıolar bi .ok da olmuo) neyse onu geçelim şimdi diyelim baya ii gittik sonra herkes kaldı şimdi kutuyu kimler alıo? herkes mi yoqsa en güçlü party mi?

RespecT[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Yavaşşş öle olsaydı millet forgottena gidebilmek için birbirini ezerdi.Kutu en son spawn olan bosstan düşer ve sadece bi tane artık partydeysen kime gelirse şansına...

Yanlış hatırlamıyosam 46-59 arasında boss olarak adını hatırlamıyodum şu an lichlerin bossu çıkıyodu
60-70de de talos yada tk çıkıyodu.
Ayrıca 46-59 da green chest,60-70 de blue chest düşer...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
  • Yeni Oluştur...