desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 güzel fıkra[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 süper ya..:D burası çok sıcak..harika..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [spo1=Düz mantık]Temel bir gün kitap almak için kütüphaneye gider. Kütüphane çok büyüktür. Ve zaten kendisine ne tür bir kitap alacağını bilmemektedir. Danışmadaki kıza dönerek: - ben kitap alacaktım ama hangi kitabı önerirsiniz. çok kararsızım bu konuda demiş. ve kadın bunun üstüne -bekleyin biraz. size bu sıralar en çok okunan kitaptan getireyim. demiş. Kadın gitmiş raflardan kitabı bulup getirmiş. Temel sormuş "Bu kitap ne ile ilgili? konusu nedir?" kadın cevap verir: " Efendim bu kitap ismindende anlaşılacağı gibi düz mantık üzerine yazılmıştır" demiş temel anlamadığı için tekrar sormuş. "peki düz mantık nedir biraz açıklar mısınız?" Kadın temele: "peki size bir örnekle açıklayayım demiş. Evinizde akvaryumunuz var mı die sormuş" temel: evet var demiş kadın: "siz ozaman balıkları seviyorsunuz demiş" temel: "evet seviyorum falna demiş" ama anlamadığı için tam olarak "bir kaç örnek daha verir misiniz demiş" kadın: "siz balıkları seviyorsanır. Denizide seviyorsunuz demiş" temel: " evet evet demiş" kadın devam etmiş örneklendirmeye kadın: " siz eğer denizi seviyorsanız yüzmeyide seviyorsunuzdur demiş" temel: "evet seviyorum nereden bildiniz?" falan demiş kadın: "ee bakın işte düz mantık demiş ve örneklendirmeye devam etmiş. "Siz eğer denizi seviyorsanız plajda yürümeyi plajdaki kızlara bakmayıda seviyorsunuzdur" demiş Temel: "Evet evet seviyorum" demiş kadın: "eee o zaman siz ipne değilsiniz!" demiş Temel: haretler içerisinde "evet değili! anladım şimdi" demiş ve kitabı alıp çıkmış kütüphaneden. yolda dursun temeli görüp yanına sokulmuş. Dursun: "Temel o elindekide nedir?" Temel: "Düz mantık kitabı" demiş Dursun anlamadığı için tekrar sormuş. "Peki düz mantık ne ki temel?" Temel: "dur sana anlatayım. Senin evde akvarumun var mı?" dursun: "Yok" Temel: "O zaman sen ipnesin!" [/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eeh sırf sen ipnesin demek için fıkra yazmış adamlar ehhe[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar