Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet son günlerde çok duyduğum bir olay olan, beynin bedeni yönetmesi mevzusudur... az önce bi tane belgesel daha izledim bunun hakkında ve gerçekten enteresan bi durum... adam savaşta sakat kalmış, ve adama gerçeği söylemeden deney amaçlı adama ameliat edileceği söyleniyor... denildiği gibi yaşlı amcamız ameliyata sokuluyor biraz uyuşturuluyor (yarı ayık) dizinde 3 yarık açılıyor adam olan biteni görmüyor ama... sonra orda ufak bi tiyatro çeviriyorlar işte neşter şu yap bunu yap falan gibi... sonra 3 yarığı dikiyorlar.. adam bi süre sonra iyileşmeye başlıyor... Doktor kesinlikle bi mudahalede bulunmadığı halde hemde... bunun gibi eskiden olan deneylerde vardı... Hani köpeğe ışık veriyorlardı yemek veriyorlardı, ışık veriyorlar yemek veriyorlardı, ışık veriyorlardı ama yemek vermiyorlardı köpeğin salyası akıyordu... bide kadına şeker verip igne yapıyorlar, 2-3 kere tekrarlayıp, 4. de şeker veriyorlar iğne yapıyorlar ama ignenin içinde hiç bi işe yaramayan bi sıvı var... sanki önceki igneler vurulmuş gibi tepki veriyor vicut.. fln filn... bu konuda sanırım henüz beynimizi tam anlamıyla kullanamıyoruz :D[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 peh bee[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 biraz alakalı olarak hastalıklar ; insan vucud dengesini kaybedince ortaya çıkıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Garip vallahi hastalığın ilacı verilmiyor fakat öyle olduğunu sanan beyin bu hastalığı geçiriyor. Hmm bilinçli olarak yapılabilse hastalık kalmaz ama. Yapanlar vardır mutlaka böle çok isteyerek japonlarmı çinlilermi ameliyat olmayla kısıtlamıyorlarmış bir sürü yoga fln yapıyorlarmış pozitif enerji vs[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olaylar ile örnekler bagdasmamıs ama bir gercek söz konusu yinede.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ornekler sartli refleks olmus, kopekte pavlov'un kopegi, bildigim kadariyla da isik yakmiyolar zil caliyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lol dogru bılıosun ısık yok zıl war onlar sartlı reflekse gırıo ama beyın gucu de cok onemlı bırcok hastalıgın tedawısınde pozıtıf enerjı fln bence cok etkılı ornek su fransız bısıkletcı nasıl da yendı kanserı hem de bu adam fazla yasamaz denırken :D daha bırcok ornek war o zaman ne yapıyoruz herseye pozıtıf bakıyoruz [polıannacılık yok ama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya ben konuyu aydınlatmak maksatlı ışık verdim :D *Kıvıramazda eline yüzüne bulaştırır*[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hitlerde 20 kisiyi diziyo önlerine 1 bardak siyanürlü su koyuyo icin diyo (icmezlerse iskence..) , ilk 19 kisi ictigi an oluyo. Son kisinin onune su koyuyo oda ictigi an kalp krizinden oluyo =) Boyle bisi duymustum ama gercek mi bilmem.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 zaten hani hep duyarız doktorların ağzından yaşama bağlanmalı, yaşamak istemeli diye hastalar... iyileşmede en büyük pay kişinin kendi iradesinde,beyninde,isteğinde-ymiş(ben pek çakmam duyduklarım sadece)[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben discovery'de izlemiştim bi belgesel.. Adam elini kaybetmiş ama diyo ki elimi çok rahatsız hissediyorum. Boyle yumru şeklinde ve açamıyorum.. adam psikolojik olarak rahatsızlık duyuyor.. Sonra doktor'un teki bu tip hastalar için (boyle çok hasta var) bi düzenek yapıyor. Bi ayna yapıyor bi kutu gibi bişi içinde.. Adam bi elini koyuor aynaya diğer elinide öbür tarafa koyar gibi yapıyor. Öyle bi düzenekki sanki iki elinide görüyor herif. Diğer elini hareket ettiriyor. Ama ilizyon gibi bişi beynin mucizesi işte.. Adam istediği şekle sokup 5 dk sonra bitiriyor tedaviyi.. tam anlatamadım ama anladınız sanırım. muhteşem bişi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İnsan beyninin gucu ıle ılgılı bır hıkaye anlatmak ıstıyorum. 1800 lerın sonlarında Amerıka'da bır yerde tam olarak hatırlayamıyorum tren yolu ıscılerı ogle paydosuna cıkıyorlar ıclerınden bırı de konteynerın ıcıne mal yuklemeye gırıyor.Fakat gırdıkten sonra arkasından kapı kapanıyor bır sekılde ve adam anıden korkmaya baslıyor.Iste burada soğuktan olecegım falan dıye korkudan delırıyor.Nese ertesı gunu ıscıler adamı konteynırdan cıkarıyorlar ve adamın olmus oldugunu goruyorlar.Sonra yapıaln otopsıde adamın donarak öldugunu anlıyorlar fakat konteynerın sıcaklıgını olctuklerınde +4 derece oldugunu anlayıp cok sasırıyolar.(+4 derecede bır ınsan donarak ölemez)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Phrexian, 09 Ağustos 2005 15:37 tarihinde demiş ki: ...ve adam anıden korkmaya baslıyor.Iste burada soğuktan olecegım falan dıye korkudan delırıyor. Kimse görmemişse adamın donarak ölmekten korktuğunu kim biliyor? Mantıksız... şehir efsanesi.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Smoke, 09 Ağustos 2005 16:54 tarihinde demiş ki: said: Phrexian, 09 Ağustos 2005 15:37 tarihinde demiş ki: ...ve adam anıden korkmaya baslıyor.Iste burada soğuktan olecegım falan dıye korkudan delırıyor. Kimse görmemişse adamın donarak ölmekten korktuğunu kim biliyor? Mantıksız... şehir efsanesi. Yaw gusel kardesım bunun baska bır acıklaması varmı bıraz mantıklı dusunursen anlarsın sıcaklıgın +4 derece oldugu yerde bı ınsanın donarak olmesının baska ne gıbı bır acıklaması olabılır soruyorum sana??????? (adamın herhangı bır bedensel rahatsızlıgı yok)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Güzel kardeşim ben de bu duyduklarının %95'i uydurma hikayedir diyorum... esas açıklama budur :=)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Neye dayanarak soledıgını ogrenebılırmıyım acaba?? Beyın ne emır alırsa onu yapar bu acıdan baktıgında calısma mekanızması gayet basıt aslında.O adamda donarak olecegınden korkarak beynıne emır vermıs oluyor ve beyınde o emre tepkı verıyor adam asırı soguga maruz kalmıs bır ınsanın yasadıgı seylerı fızyolojık olarak yasıyor ve oluyor bunda anlasılmayacak ne var cok basıt bısı.... Bı ınsanın +4 derecede donarak olmesının baska nası bır mantıgı olabılır sence???[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben anlatamıyorum derdimi... son kez deneyim :) Pavlov'un Köpeği hikaye değildir çünkü bilimsel olarak kaydedilmiş bir deneydir. Ancak senin anlattığın %95 hikayedir. Ya biri uydurmuştur yada başka bir olay dilden dile dolaşarak o hale gelmiştir. Elinde kanıt varmı bu olayın yaşandığına dair, yada adamın donduğunu düşündüğünü beyninin ona donacaksınnnnn emri verdiğini kim bilebilir? Havanın +4 derece olduğunu belgeleyebiliyor musun yada adamın donarak öldüğünü? Sonuçta bilim tartışmak farklı bir olay bilim konularını hurafelere dayanarak tartışmak farklı bir olaydır.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mideye giden vagus siniri sayesinde mide, psikolojik bir çok durumdan etkilenir, üzüntü korku vs gibi. Yani aslında sinirsel iletiler ve mide arasında açıklanabilir bağlantı var ve işitsel bir zil sesinin köpeği psikolojik olarak etikleyerek sindirim sistemini harekete geçirmesi, psikolojik olarak donmaktan daha mantıklı geliyor bana. Ama nitekim oladabilir bilmiyorum, ne olduğuna dair ne de olmadığına dair kanıt yok ortada :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Ağustos 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 beyin eger insani dondurabiliyosa, alaskada donla gezilmesi lazim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Smoke, 09 Ağustos 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Ben anlatamıyorum derdimi... son kez deneyim :) Pavlov'un Köpeği hikaye değildir çünkü bilimsel olarak kaydedilmiş bir deneydir. Ancak senin anlattığın %95 hikayedir. Ya biri uydurmuştur yada başka bir olay dilden dile dolaşarak o hale gelmiştir. Elinde kanıt varmı bu olayın yaşandığına dair, yada adamın donduğunu düşündüğünü beyninin ona donacaksınnnnn emri verdiğini kim bilebilir? Havanın +4 derece olduğunu belgeleyebiliyor musun yada adamın donarak öldüğünü? Sonuçta bilim tartışmak farklı bir olay bilim konularını hurafelere dayanarak tartışmak farklı bir olaydır. Bak gusel kardesım ınsan beynının gucu kanıtlanmıs bır olaydır arastır ve oku.Ben burada bıldıgım bır hıkayeyı anlattım sıze sadece onemlı olan bu hıkayenın yalan olması degıl. Ve yıne soyluyorum ınsan beynının bu sekılde bır gucu vardır...Arastırırsanız anlarsınız...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: aquila, 10 Ağustos 2005 00:27 tarihinde demiş ki: beyin eger insani dondurabiliyosa, alaskada donla gezilmesi lazim... Bu dedıgın seyde ınsan beynının mucızesı ıle mumkundur arkadasım.Bılıp bılemden burada ahkam kesıyosunuz neye dayanarak?? Kendı mantıgına ters dusen sana sacma gelen herseyı elının tersı ıle ıtemessın bole bılım olmaz bole bılım tartısması olmaz.....[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yalnız adam ölmekte haklıymış! Hipotermi diye bir şey var. +4, -4 pek dinlemez. Hipotermi için 20'C su ile ne biliyim 10'C rüzgarlı hava aynı etkiyi yapar. Hipotermi vücud ısısının 35'C alına düşmesi demek. Yani eğer kişinin bulunduğu ortamda vücud ısısını 35'C nin altına düşürecek bir durum varsa ölür! Beyin falan pek kurtaramaz onu =) Keza uçak kazalarından sonra suda meydana gelen hipotermi vak'alarında önceden mefta olanların vücudu sıcak tutmak için çırpınanalar olduğu gözlenmiş. Tabi bu hareket aslında daha fazla ısı kaybına sebep oluyor... Yalnız bu noktada kilit noktamız süre. Konteyner içerisinde geçirdiği sürede kaç joule ısı üretti, ne kadar kaybetti bunun hesabını yapmak lazım tabi...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eheh bilim cok ilerledi ama beyin nedir henuz cozemedi . enteresan bir organ gercekten . biz farkinda olmadan kan sekerini ayarliyor testesteron salgiliyor vucud isisini ayarliyor . yetmiyor ogreniyor hatirliyor kullaniyor . evrim boyle mukemmel bir sey iste . ahah evet satasma yaptim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beyin herşeyi psikolojik ve bilinçaltında yürütyor vücut sadece bir araçtır[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bence bu bilim milim diye insanlar yetenklerini köreltiyolar.. tabiki bilim gerekli ama insanlar yerde bulcaklarını gökte arıyolar hep enson asıl bakmaları gereken yere bakıyolar... bence nsan beyni inanılmaz bir potansiyel ve yapabileceklerinin sınırı yok ama tabi bunun için insanların oturup bunu önyargısız incelemesi kullanmayı örenmesi gerek diye düşünüyorum... :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar