-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Seven Kingdoms'u aramaktayım. Çok eski bir oyun bildiğim bilgisayarcıların hiçbirinde bulamadım. Bu oyunu kesinlikle edinmem gerekiyo. Oyunu nerde bulabilebilirim? Nasıl ulaşabilirim? Netten ulaşma imkanım varmı? Varsa nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ed2k'da var[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2 den bahsediyorsan 1.5 sene once canim cekmisti yazdirmistim birisine . bulursam karsi odemeli atarim kargoya .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nerde oturuyorsun? Eğer antalyadaysan ben sana verebilirim cd yi. Seven kingdoms 2 cd si vardır bende.. Takır takır çalışır.Nette arıyacaksan, Tek şansın Emule.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2 yide 1 i de isterim yaf niye hiçbiryerde yok bunlar... (saol Eru ama ben ist deyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bir in riplenmişi var galiba emin değilim[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1 de 2 de bulunmakta izmirde olsan gönderebilirdim ;) eşeğe bak orda var bi de istte böyle eski oyunlarında bulunabilceği bi yer yok mu hiç? bizim bilg abimiz var yıllardır(en az 15yıldır) dükkanı açık benimkinden büyük arşivi var her bişi var canım çekince ondan alıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Seven Kingdoms 2 olmakla birlikte, ilk sürümün bende olmaması gerçekten garibime gitti kendi adıma arşivimde... İstanbul'da oyun almak istiyorsanız, bana ya da [email protected] adresine mail atabilirsiniz... 3000 küsür oyundan illa ki aranan şey çıkar =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar