olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaa beyler bu salak hatayı verio 2 saattir çıldırcam burda güvenlik duvarını kapattım gene verio !!!!!! çıldırcam yardım edin yaw??[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
orhankadir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet bendede verdi az önce denedim. Sanırım adamların networkleri ile alakalı geçici bir sorun. Yada adamalr patladı kastığımız yanımıza kar kaldı :) serverı kapatıp kaçtılar :) Hata Mesajı : Guild Wars was ynable to connection to the game server due a network eror. This may be caused bye İnterner routing isuses or a server network failure. If this problem persists, please visit the Guild Wars support website (206.127.146.52:6112) (Err=5)
noregret Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 senin baglantınla alakalı adamlarla alakası yok telekom altyapı calısmalarını bi bitirse vatan rahatlıcak[signature][hline]live free , die well.. Nijensta Valdre @ gw
orhankadir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 GENEMİ YAAAAAAAAAA GENE Mİ YAAAAAAAAAAAA
Öne çıkan mesajlar