turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadaşlar ailevi bir sorundan ötürü okul kaydına yalnız başıma gideceğim... harbiye orduevinde kalmayı planlıyordum fakat boş yer yokmuş... anca burada yer bulabildim... soru istanbulu bayaa az biliyorum. bu ordu evi sarıyerdeymiş... soru şu: esenlerden buraya en kolay nası gidebilirm???[signature][hline]... that's me in the corner...
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 www.ibb.gov.tr de kent haritası yardımcı olabilir sana[signature][hline]Atam izindeyiz!
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu haritada orduevlerini gösterirler mi?[signature][hline]... that's me in the corner...
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 google earth..geçen gün arkadaşa adres tarif ettim şıp diye buldu..bir arkadaşınla aynı anda google earth açın..aynı hamleleri yapmaya çalışın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 problem bu orduevinin yerini hiç bi arkadaşım bilmiyor...[signature][hline]... that's me in the corner...
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben cok iyi biliyorum ne sorun varsa sor
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 esenlerden besiktas a git oradanda sariyer dolmuslarina. yalniz binmeden sor assagi sahilden mi gidiyorlar yoksa yukari yoldan mi.
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 esenlerden nası hangi otobüsle gidebilirm?[signature][hline]... that's me in the corner...
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şu ana kadar gördüğüm en iyi orduevi kalender. Ben de büyükçekmece orduevinde kalıyorum. Bu arada her gün sakal tıraşı olacaksın yemek için takım elbise giyeceksin hazırlı ol şimdiden :)
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 saolun arkadaşlar... sarıyere kadar nası gidecem öörendim sıradaki soru: bu orduevi oralarda bilindik bir yer mi? yani kime sorsam gösterir mi?[signature][hline]... that's me in the corner...
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 saolun arkdadaşlar üç aşşa beş yukarı yerini öğrendim... ilgi gösteren herkese sonsuz teşekkürler[signature][hline]... that's me in the corner...
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kime sorsan yardımcı olur zaten git bulursun[signature][hline]Atam izindeyiz!
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hem kalender yermis bak, kiz atsan falan da bisey demezler : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sariyere giderken maslak yolu uzerinde diye biliyorum , zaten sofeeeeer e soyledigin zaman o seni indirir.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 madem bilmiyon sallama milletin kafasini karistirma be kardesim. Maslak nere kalender orduevi nere said: Impressive, 02 Eylül 2005 06:40 tarihinde demiş ki: sariyere giderken maslak yolu uzerinde diye biliyorum , zaten sofeeeeer e soyledigin zaman o seni indirir. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sariyer / İstinye arası bi yerdeydi[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
Öne çıkan mesajlar