Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[önemli] Kalender Orduevi???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar
ailevi bir sorundan ötürü okul kaydına yalnız başıma gideceğim... harbiye orduevinde kalmayı planlıyordum fakat boş yer yokmuş... anca burada yer bulabildim... soru istanbulu bayaa az biliyorum. bu ordu evi sarıyerdeymiş...

soru şu: esenlerden buraya en kolay nası gidebilirm???[signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
google earth..geçen gün arkadaşa adres tarif ettim şıp diye buldu..bir arkadaşınla aynı anda google earth açın..aynı hamleleri yapmaya çalışın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Şu ana kadar gördüğüm en iyi orduevi kalender. Ben de büyükçekmece orduevinde kalıyorum. Bu arada her gün sakal tıraşı olacaksın yemek için takım elbise giyeceksin hazırlı ol şimdiden :)
Mesaj tarihi:
hem kalender yermis bak, kiz atsan falan da bisey demezler : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
madem bilmiyon sallama milletin kafasini karistirma be kardesim.

Maslak nere kalender orduevi nere

said:
Impressive, 02 Eylül 2005 06:40 tarihinde demiş ki:
sariyere giderken maslak yolu uzerinde diye biliyorum , zaten sofeeeeer e soyledigin zaman o seni indirir.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
  • Yeni Oluştur...