Rush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Guardian exe dosyası win 32 tenga virüsünü taşıomuş avast buldu sil diyorum hiç bir işlem yapılmaz diyor napıcam yardım edin hiç anlamam virüsten fln.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 task managerdan kapatıp silebilirsin, ama uğraşamam dersen,ki ben öyle diyorum, pocket killboxı deneyebilirsin. silinecek dosyayı seç (dizin de seçilebiliniyo tikkat et) Delete on Reboot u seç sonra da sağdaki kırmızı dümeye bas.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 rahan program için saol işime yara bişi[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 killbox iyidir bi ara bende de yüklüydü[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Rush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sağolun beyler.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Öne çıkan mesajlar