Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmalıyım?

puzzles

Öne çıkan mesajlar

ya dün sevgılımle telefonda konusuoduk sonra geyık fln yaptık neyse bende ona senı sevdıkce sımardın,dötün kalktı dedımm oda yuzume telefonu kapatttı,yaa 8 aydır beraberız ve ılk kez bole bısı yaptı bende sonra tekrar arayıp neden terbıyesızlık yapıosun telefon ole kapanmaz bole kapanır gıbı aptal bısı yaptım o anda, ve hala aramadı aksam msg atmadı nete bıle gırmedı sımdı ben mı aramalıyım yoksa omu? ne yapıcagımı bılemıorum yardım edersenız sevınıcemm
bıde hastayım pek saglıklı dusunemıorum o yuzden patilere danısmak ıstedım tsk ederımm sevgıler[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

Komik olmuyomu
Kızı şöyle ezdim böyle dövdüm dedikten sonra gelip akıl danışmak?
Hanzoluk yapmışsın kızda tavır koymuş.
Hayır yani sorun ortada neyine akıl danışacaksın ki?[signature][hline]OKUYUN
insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
FUCK
Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.

Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın ama sitede ö..z dolu sanırım.. :D güzin ablaya cevirdiler siteyi kardeşim alla allaaa..
sevgilime bunu yaptım yardım edin, sevgilime şunu yaptım yardım edin.. yapın yapın sonra buraya danısın..hani bi fıkra vardı.. adam günah işleyip duruyodu sonra da seytana uydum affet Tanrım diyordu.. seytanda "lan yapıp yapıp bana bok atma" diyordu.. öyle işteee :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...