puzzles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya dün sevgılımle telefonda konusuoduk sonra geyık fln yaptık neyse bende ona senı sevdıkce sımardın,dötün kalktı dedımm oda yuzume telefonu kapatttı,yaa 8 aydır beraberız ve ılk kez bole bısı yaptı bende sonra tekrar arayıp neden terbıyesızlık yapıosun telefon ole kapanmaz bole kapanır gıbı aptal bısı yaptım o anda, ve hala aramadı aksam msg atmadı nete bıle gırmedı sımdı ben mı aramalıyım yoksa omu? ne yapıcagımı bılemıorum yardım edersenız sevınıcemm bıde hastayım pek saglıklı dusunemıorum o yuzden patilere danısmak ıstedım tsk ederımm sevgıler[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Otokontrol ve denge meselesi.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dengesız bı ınsan yavrusu olmam asabıylee hep bole ıkıleme dusuyorum uff yaa[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 off en güzeli pislik ve güzel bulcan bi tane. Hepsi kibarlık vs peşinde.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Komik olmuyomu Kızı şöyle ezdim böyle dövdüm dedikten sonra gelip akıl danışmak? Hanzoluk yapmışsın kızda tavır koymuş. Hayır yani sorun ortada neyine akıl danışacaksın ki?[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben kızım ya..[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaa evet sorun ortada ben bı okuzum tesekkur ederım tekrar hatırladım[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 git özür dile... ööle telefondan olmaz o...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya işte onu hanzoluk olarak karşılamayacak bir kızla çıkmak lazım diyorum =) Kızı döveceksin, o da seni cimcikleyecek oh mis...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ayagım alcıda ya gıdemıorum uff ne yapıcamm cok kotu oldum msg mı atsam ne desem ne yapsam of unuz yaa!!cok okuzum benn[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla haber yollican biriyle o zaman[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ayıp olmuş bence de... bana dense bende kapatırım! bi ara istersen[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kusura bakmayın ama sitede ö..z dolu sanırım.. :D güzin ablaya cevirdiler siteyi kardeşim alla allaaa.. sevgilime bunu yaptım yardım edin, sevgilime şunu yaptım yardım edin.. yapın yapın sonra buraya danısın..hani bi fıkra vardı.. adam günah işleyip duruyodu sonra da seytana uydum affet Tanrım diyordu.. seytanda "lan yapıp yapıp bana bok atma" diyordu.. öyle işteee :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet yıne yaptım bı dengesızlık sımdı vıcdan azabı duyuyorum arıyım bare ama tırsıyorumm tskler genclerr..[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 napalımm ıstee tek sıgınamız pati ailesi * gözleri dolar*[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar