sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Git açıl. Ben şöyle baktığımda geriye, seneler önce açılsam ne eğlenirmişim :) Bunlar doğal şeyler.. Git ve onu düşünmeden edemediğini söyle. Anlarsa ve sana senin söylediğin gibi kaşar gözüyle bakarsa, zaten işin yokmuş bu adamla. Boşuna aşık olmuşsun. Eğer anlarsa ve karşılık verirse, bi dürüm isterim güzelinden çift pideli.. Eğer anlamazsa, kendisine zürafaaların cinsel hayatından bahset onu anlayacaktır.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yalan fln ne alka.bn bu çocukla uzun süredir görüşmüyodm bnde oda çoq deiştik.hele o baya bi deişmiş we oda bndn hoslanıomus anladmki bukadr büyütlck bişe yoqmuş.bn artk ondan pek hoslnmıorm... anladmki hersey elde edene kadr gerisi boş.. (benm için) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 zaten aşık oldum yazmışım ama yanlış bi düşünce.aşk çoq farklı bişey bnimki hoşlanma olabilir heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bi süre sonra yine elde edeme bak yine aşık olduğunu sancaksın[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evet olabilir ama bu sefer bn deil o bnim peşimden koşuyo bu yüzden bi süre bnm öle bi sorunum olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: dynasty, 31 Ağustos 2005 15:33 tarihinde demiş ki: anladmki hersey elde edene kadr gerisi boş.. (benm için) :D ?!=/^&'&'!!//'!!!!%&%&=!!!! Cinayet....Cocuga acidim valla...Allaha sükür kimse beni elde edip sonra postalamadi(galiba yani sanirim yani insalla)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yazık fln deil o bna çektirdi şimdide kendisi çeksin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yaa insanlar elde edince wazgeçermi yoqsa bitek bnmi böleyim anlamıyorm.bu yüzden doru düzgün bi aşk hayatım olmuyo? siz elde edince wazgeçermisiniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 insanoğlu doyumsuz... anca elindekilerin değerini bilince mutlu olabilecektir... (bence tabi)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Aslinda elde edince birakmak denmez buna... Sadece elde etmekte zorlandigin kisiye olan sevgin her gecen gün artar ve büyür...Sonrada ask gibi gelmeye baslar.. O kisi kactikca sen kovalarsin ve cok sevdigini sanarsin ama elde ettikten sonra ''hadi len bu mudur yani'' dersin ve icindeki sevgi birden yok olur...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: ivy, 31 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki: insanoğlu doyumsuz... anca elindekilerin değerini bilince mutlu olabilecektir... (bence tabi) Buda cok dogru... Mesala birini elde ettikten sonra yine karsina zorlu bir av cikarsa bu sana daha cekici gelir ve bu sefer onun icin savasmaya baslarsin..insanoglu açtir.. Geneldede insanlar elindekinin degerini ucup gittikten sonra anlarlar.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yani bitek sn böle deilsin demek mi oluo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Eh evet bitek sen insan degilsin demek oluyo bu merak etme.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 doru konuşsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Aaaa pardon ya yanlis anladin kötü bir niyetle veyahut laf atma anlaminda söylemedim onu... Evet hepimiz insaniz sana özel birsey degil hepimiz ac gözlüyüz..(tamam?)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bnde bir an hakaret olarak fln aldım. tamam sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: ivy, 27 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki: said: dynasty, 27 Ağustos 2005 17:58 tarihinde demiş ki: erkekler unutr ama kızlar aslaa hehe emın mısın? komik olmus katılıyorum mein misin?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: CrayTotem, 31 Ağustos 2005 17:41 tarihinde demiş ki: said: ivy, 31 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki: insanoğlu doyumsuz... anca elindekilerin değerini bilince mutlu olabilecektir... (bence tabi) Buda cok dogru... Mesala birini elde ettikten sonra yine karsina zorlu bir av cikarsa bu sana daha cekici gelir ve bu sefer onun icin savasmaya baslarsin..insanoglu açtir.. Geneldede insanlar elindekinin degerini ucup gittikten sonra anlarlar. COk ama cok katılrıyorum gercekten hayatımda cıka bılecegım en guzel ve en ıyı kızla cıkıyorum suan ama sevmiyorum sadece hoslanıyorum taki daha cazibi gelinceye kadr.. Ben asla anlmıyacgım birisini degerini ondan savasamıyorum neyse belkide daha cok erken konusmak icin uin var daha neyse bu arada max 2 cıktım birisiyle oda zar zor :D[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 adam gibi bişelr yazcaksn yorm yap yoksa yorm tesbiyesizliğe gerek yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 platonık ask sevıyosan soyleeme ama platonık ask dunyaynın en hastalıklı ılıskısıdır sevılen sevıldıgını bılmez senen sevdıgını soyleyemez oyle takılırlar bence gıtsoyle hemen sende rahat et oda sonunda olum yok :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaa olay bitti artk sorn yoq sölesm zate kabul etceini örendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar