Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık oldummm!

dynasty

Öne çıkan mesajlar

Git açıl. Ben şöyle baktığımda geriye, seneler önce açılsam ne eğlenirmişim :)

Bunlar doğal şeyler.. Git ve onu düşünmeden edemediğini söyle. Anlarsa ve sana senin söylediğin gibi kaşar gözüyle bakarsa, zaten işin yokmuş bu adamla. Boşuna aşık olmuşsun. Eğer anlarsa ve karşılık verirse, bi dürüm isterim güzelinden çift pideli.. Eğer anlamazsa, kendisine zürafaaların cinsel hayatından bahset onu anlayacaktır.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 31 Ağustos 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
anladmki hersey elde edene kadr gerisi boş.. (benm için) :D

?!=/^&'&'!!//'!!!!%&%&=!!!!

Cinayet....Cocuga acidim valla...Allaha sükür kimse beni elde edip sonra postalamadi(galiba yani sanirim yani insalla)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda elde edince birakmak denmez buna...

Sadece elde etmekte zorlandigin kisiye olan sevgin her gecen gün artar ve büyür...Sonrada ask gibi gelmeye baslar..

O kisi kactikca sen kovalarsin ve cok sevdigini sanarsin ama elde ettikten sonra ''hadi len bu mudur yani'' dersin ve icindeki sevgi birden yok olur...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 31 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
insanoğlu doyumsuz...
anca elindekilerin değerini bilince mutlu olabilecektir...

(bence tabi)

Buda cok dogru...
Mesala birini elde ettikten sonra yine karsina zorlu bir av cikarsa bu sana daha cekici gelir ve bu sefer onun icin savasmaya baslarsin..insanoglu açtir..

Geneldede insanlar elindekinin degerini ucup gittikten sonra anlarlar.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaa pardon ya yanlis anladin kötü bir niyetle veyahut laf atma anlaminda söylemedim onu...

Evet hepimiz insaniz sana özel birsey degil hepimiz ac gözlüyüz..(tamam?)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 27 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
said:
dynasty, 27 Ağustos 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
erkekler unutr ama kızlar aslaa

hehe
emın mısın?

komik olmus katılıyorum mein misin?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 31 Ağustos 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
said:
ivy, 31 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
insanoğlu doyumsuz...
anca elindekilerin değerini bilince mutlu olabilecektir...

(bence tabi)

Buda cok dogru...
Mesala birini elde ettikten sonra yine karsina zorlu bir av cikarsa bu sana daha cekici gelir ve bu sefer onun icin savasmaya baslarsin..insanoglu açtir..

Geneldede insanlar elindekinin degerini ucup gittikten sonra anlarlar.

COk ama cok katılrıyorum gercekten hayatımda cıka bılecegım en guzel ve en ıyı kızla cıkıyorum suan ama sevmiyorum sadece hoslanıyorum taki daha cazibi gelinceye kadr.. Ben asla anlmıyacgım birisini degerini ondan savasamıyorum neyse belkide daha cok erken konusmak icin uin var daha neyse bu arada max 2 cıktım birisiyle oda zar zor :D[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...