Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bende bırakıyom ÇİÇEK BÖCEK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar yaklasık 8 aydan beri ko oynuyorum degisik servlerde bir suru char kastım ama en cok areste Anti_Potion_TR nickli charım la ugrastım 1 ay oncesine kadar ot gibiydim. sadece level kasıyodum ama 3 hafta once Lapu_lapu adlı bir adamın clanına girdim ve gercekten ko dan zevk almaya basladım pk lar yapıyo devamlı boss kesiyorduk. 2 gun once eski clan liderim ....... bana bir complete pad verdi ben onu 103 M den sattım evdeki bilgisarayda bozuk oldugundan 2 gun cafeden giriyim dedim. cafede o kadar dikkat etmeme ragmen birisi sifremi gormus ve bu sabah oyuna girdigimde char bombostu.

arkadaslar sakın ola cafelerden girmeyin eger girseniz bile gunluk pass degistirin. 3 - 4 aylık emek bi cırpıda gitti. biraz icime oturdu... ama zaten bu sene bırakmalıydım OSS yuzunden bi taraftanda vesile oldu.

eger bu oyunu oynamayı hırs haline getirirseniz benim gibi bir durumla karsılastıgınızda gercekten icinize oturur.benim cok oturmadı ama harcadıgım emekler dusununce biraz uzuldum

yapanın kim oldugunu da buldum. birazdan cafeye gidecem bir guzel azarlıyacam ve itemler onda kalacak . Bende yaklasık 8 ay boyunca oyuna elime surmeyecem.

Bu sekilde milletin emeklerini calanlara lanet ediyorum. char hiç bir sey fakat umarım emeklerimi caldıgı için allahtan bulur diyorum
Mesaj tarihi:
Geçniş olsun ama sen genede biraz bekle chara arasıra gir. Bizim arkada oldu herşey giti ağlıyodu oda gitti diye . Bigün ben girem dedim onun şifreyle ve herşey yerindeydi bu sanırrım bi bug inşl seninkide öyle bişeydir.
Mesaj tarihi:
her gecen gun ko dan soguyan lar oluyo fakat daha cok alisanlar oluyo ben gunaha girdigimi dusunuyorum cunku oturdugum sokaktaki herkesin hayatini mahvettim.1-2 arkadasa cd yi verdim pc lere yuklediler oyunu ogredikten sonra sadece msn ile gorusebildik her gun takildigim arkadaslarla dusunun yani.daha sonra bizim bi internet cafe nin sahibi abi geldi evin zilini caldi ko nun cd sini istedi verdim ben buna bi baktım tanimadigim herkes bizim zili caliyo Ko da su nasi bu nasi muhabbetleri konusuluyo her yerde walla medeniyet getirdigimi dusunmustum ama kimbilir onlarin anne babalarindan ne kufur yemisimdir :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bırakma boşver tekrar döneceksin zaten o yüzden şimdiden toparlan :( şifreni değiştirebiliyor isen[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 6xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
uzulcek bisi yok iş işten gecti biraz daha dikkatli olmalıydım olamadık alan adamda cin gibiy bi cocuk 9 haneli sifreyi gordu valla ne diyeyim ki cokcuk orta 1 e gidiyo hibe ettim herseyi ama biraz azzarladım :D
Mesaj tarihi:
said:
st3am_tr, 02 Eylül 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
her gecen gun ko dan soguyan lar oluyo fakat daha cok alisanlar oluyo ben gunaha girdigimi dusunuyorum cunku oturdugum sokaktaki herkesin hayatini mahvettim.1-2 arkadasa cd yi verdim pc lere yuklediler oyunu ogredikten sonra sadece msn ile gorusebildik her gun takildigim arkadaslarla dusunun yani.daha sonra bizim bi internet cafe nin sahibi abi geldi evin zilini caldi ko nun cd sini istedi verdim ben buna bi baktım tanimadigim herkes bizim zili caliyo Ko da su nasi bu nasi muhabbetleri konusuluyo her yerde walla medeniyet getirdigimi dusunmustum ama kimbilir onlarin anne babalarindan ne kufur yemisimdir :(

o kadar kişinin boş zaman harcamasına sebebiyet.. gerkeçkten zor.. aynı benim gibi.. warcraftı cafeye getirdim 2 yıldır millet başında..[signature][hline]http://www.turktekno.net
  • Yeni Oluştur...