TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yine Temizlık bakalım bana o kdr bok atıodunuz sızın neyınız gıtcek? mumkunse beklıorum herkesden benden gıden olursa yazıcam ztn ssler var ne sılınırse kımden almıstım yazıcam beklıom sızden[signature][hline]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aha photosuda...valla ben temizim ztn üsütmndekiler ppaer mage elbisesi hala:)1.el... [spo1=Notice][/spo][signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz[Bu mesaj KaKsi tarafından 01 Eylül 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2 charda da kayıp yok ! bılmıom bana bok atan adı herıfler ders alıonuzmu hala kayıp yok bende[signature][hline]
Why Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bittimi acaba dupe wipe..suan oyuna gidim ve itemler duruo!devam ediormu silme acaba??
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Why, 01 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki: bittimi acaba dupe wipe..suan oyuna gidim ve itemler duruo!devam ediormu silme acaba?? bu dupe temizliği 2 dkde bitcek iş deil sıra sıra tarıyolar işte...çok yakın bir bilgiye göre her itemin seri numarası varmış ve bu seri numaralar taranıyormuş eğer seri numarası çift ise dupeside orjinalide siliniyomuşş yoksa ztn tek tek bakmak zor iş GM'lere acınır o zmn...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Muhtemelen 30-45dk civarında sürer.... Tabi server daki yoğunlukda göz önüne alındığında daha da uzun sürebilir...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Why Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne zaman basladigini bilmedigim icin sordum arkadasim ..!
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Başlayalı yarım saatten fazla oluyor sanırım..[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Why Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o zaman desene 30 dk daha en az diken üstünde olcaz :(
Why Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oo sevindirdin beni kaksi bi ...hade gari yetti gari dedigin gibiyse son 10 15 dk dir
TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kayıp ları yazın beyler ole olmaz boskonusmak yada temzı cıktım yazın[signature][hline]
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 +7/12 Chitin Padim silindi bayagıdır kullanıyourdum daha önceki wipede silinmemişdi biraz garip bu iş yaw anlamadım.. inş kimsenin bişisi silinmez[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Why Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dur lem bi bitsin simdi deriz temiz..sonra görürsün oyunda felan alay konusu olmayak :)
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eğer bittiyse benimm hiç bişeyim gitmedii rahatladım falla :)) en çokta complatem gidecek diye korktuumm :))[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : artık clan yazmak yok :P Server : ares
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sadece areste mi oluyor?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: HasMez, 01 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: sadece areste mi oluyor? şu an areste yapılıyo temizlik dc oldum bakem girince bişey gitmişmi_?[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2. dc olusum bakalım nolcak da hala korkum yok her ıtemı kımden aldım ss ı var dırek solerım fallla su satı dıe[signature][hline]
Why Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 söliince nolcak onu merak ediorum??Arkadasda söledi ss da vardi iplemediler!
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Benim o servr da 132 bardiş vardı dupe olma olasılığı yoktur heralde :) bi de 60 spear :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaw nie bişi yapsınlarki ben simdi rol aldım birinden sonrada sattım sana sende aldın baskasına sattın dupe cıktı adam seni duper olarak adlandırabilirmi ve sikayet edince sonuç alabilirmi sende baskasından almışsın oda baska birinden almış yani yapanı bulmak zor zaten pazarda satılan hiç bi itemin üzerinde boss dropu veya monster dropudur die yazmıor ne yazık ki[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne oocak bılıon mu bana dupecı sın dıen serefsızler kımın sattığı dupı ımıs kımın kı sağlam mıs onua nlıcak yanı benm he rıtem ıma dupe dıenler g*t olacak[signature][hline]
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ayrıca şu oyunu her kapattığımda karşıma çıkan "knight empire" içerikli mesaj da ayrı sinir bozucu. yapsalar doğru düzgün bir server, böyle temizlik gibi geyik işlerle kasmayacaklar bizi . 10 dakika da bir dc = dupeciler bayram ediyor .
Why Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 umarim canimiz yanmaz dostm..cok kötü bise :(
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bunalıma girdim bu ne ya offfff bitsin artıkk şu temizlik :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : artık clan yazmak yok :P Server : ares
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ctesiye kadara online olamayacagim ve bu durumda dupe item temizliginin oldugunu bilip de uzerimde acaba dupe birsey war mı diye merak etmek cok kotu bir duygu yaw.Gectigimiz ctesi tanımadıgım insanlardan pazardan bayaga yuklu bir alıshwerish yapmıshtım 2 3 parca icin we butun paramı bitirmishtim,umarım dupe cıkmazlar. yazık olacak itemlara yoksa :( ...[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) )
Öne çıkan mesajlar