MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Burada açıklama yapmıyım kendiniz anlayın dumur olun.. edit: şimdiki link daha doğru..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Temmuz 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 nasıl aynı ya haha tam göz yanılgısıda aynı olduğunu nasıl anlicaz[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main***
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Orada download image var.. gir oraya iki tane sütun çizmişler.. bak anlarsın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 şaşırtıcı bir olay. daha önce açılmıştı[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: darkned, 28 Temmuz 2005 22:24 tarihinde demiş ki: ne ki bu.kusura bakma cahalımdır orada a ve b kareleri aynı renkteler. ama farklı görüyoruz. download image de sütunlar var. o sütuynların rengi ile a ve b karelerinin renklerini karşılaştır..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aynı falan değiller.farklı görüyorsak farklıdır. tek gerçeklik benim gerçekliğimdir. böyle bir laf vardı kimin unuttum.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yok açıklaşmıyo iyi dikkat et..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arkadaşlar bu resim tamamen gerçek. Denemek isteyen paint açsın renk kopyalama aletini seçsin ve diğer kare üzerinde denesin. Karenin boyanmadığını fark edeceksiniz. Çünkü ikiside aynı renkte.
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Algılanan gerçeği mi gerçek sayacağız yoksa bilimsel gerçeğimi? Aynı sıfatı kime ve neye göre sorusuyla birlikte anlamını yitirir.
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [Bu mesaj daverc tarafından 28 Temmuz 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 inanmadım paintte denedim aynıymış.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bir tanesi kara karelerin arasinda digeri acik karelerin goz yanilmasi[signature][hline]Bal adam...
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oha diyorum .[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aramaya inanalım. vardı bu. eheh bu sefer ben yapcam kıllığı.kimseye bırakmam :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 zopik bu nick selçuk erdem den mi? (kıllığa kıllık :P)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben birşey anlamadım ve bence gayette ikisi farklı gibi
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abi paintte kesip disarkadi beyaz mekana goturup koydum ikisini bi bak bari nesi farkli :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet öylemiş :) sekizgen jeton sağolsun
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Diğer ilüzyonların bi' tanesinde renkler gerçekten farklı yani print screen yapıp renklerin numaralarını alarak baktım da öyle çıktı veya yanlış da bakmış olabilirim ama diğerlerinde doğru veya ben saçmalıyorum gene...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yuh, nasıl yapıp buluyorlar bunları anlayamıyorum bir türlü.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: orc_lord, 29 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: yuh, nasıl yapıp buluyorlar bunları anlayamıyorum bir türlü. sende mit de oku, uzaylı bile keşfedersin o kafayla..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Massachusetts İnstitute of Technology.. teknoloji falan hedesinde herşeyi yemiş bitirmiş 1 numaralı üni..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bizzat baktım arkadalar iki karenin de rengi #787878 Aha kanıt :). Ama hala acayip bişi çok zor anlaşılıyo hatta normal bakışla anlaşılmıyo.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oha çok acayip renk tonuylamı oynamışlar diye kontrolde ettim ı ıh[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 süpermiş harikaymış inanamadım hayatımı buna adıyacam... :P[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Öne çıkan mesajlar