Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ya NTV deki F1 reklamlarında çıkan bi şarkı. Malezya GP si ve bi sonrakinin reklamlarında vardı. Şarkı güzeldi bi yerinde I'm on Fire(kazaa da yoktu) die bişiy diyodu. O şarkıyı bulmam gerek. Acil lazım. Yoksa karizma resetlencek. Bilgisi olan pls??[hline]Millet güzel güzel imzalar buluyo. Ben bulamıyom diye ağlıyom. Çok istiyom bulamıyom ağlıyom. Bugün yine ağladım. Yine bulamadım. Ağladım.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bi ara rammstein kullanıolardı.. bide sonrada slow bi parca cıktı hangisi diosun?[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee..
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Slow olan galiba benim dediğim pek ramstein tarzı değildi. Klasik bi parçaydı sanırım.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Supradyn, 14 July 2003 13:48 tarihinde demiş ki: Slow olan galiba benim dediğim pek ramstein tarzı değildi. Klasik bi parçaydı sanırım. uzgunum onu blmıorum..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee..
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 What a perfect day... die baslıyodu sanırım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 lou reed-perfect day oh it's suuuchh a perfeect daaaay i'm glaad i spent it with youu ohh such a perfect daay youuu just keeep meee hangiiin oooon youuuuu juust keeeeeep me hangiiiin on ayrıetten transpoitting de soundtracki bu parça süfer cidden[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Öne çıkan mesajlar