Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadaşlar biliyorum bu tür konuları açmak biraz saçma ama ben hep insan olarak oynadım. Cypher'da da Orc olayım dedim ama hiç Orc arkadaşım yok. Bana lvl konusunda yardım edebilecek olursa buradan ya da özelden bana oyundaki adını atarsa sevinirim. Benim adım BigThing yardım ederseniz sevinirim.Ben sadece lvl konusunda yardım istiyorum. Para ve item bulurum. Bu arada karakterim savaşçı.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 www.sucukekmekclan.forumu.com[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Fark ettin mi bilmiyorum ama adamlar insan. Ben orc'um. Bu yüzden pek yardım edeceklerini sanmam. Yardım bekliyorum..
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benim ark.ların clanı var leech mi teech mi öle bişi nise ben konuşurum sana lvl kastırsınlar die
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 alp_tr e pm at şu an savaş varmış ama yinede party e filan alırlar
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Saol. Bu akşam PM yollayacağım arkadaşına.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 insanlara geç sitemize gir gel bizimle kas. pişman olmayacaksın.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Öne çıkan mesajlar