ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bitti bıraktım.. bana suanda oynamakta bulundugunuz realm i yazarmısınız gelip yeni karakter açıcam bu yüzden sorunsuz bir realmde alliance olan ve turk guildine mensup biri bana acele cvp yazarmı msn : [email protected][signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 frostwhisper sanırım suan en sorunsuz ve ally tarafında oturmus turk guıldleri olan server.horde tarafında sadece 1 guild var oda henüz oturmadı.ganker az baya ve seviyeler henuz dusuk[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 walla oradan biri alır artık beni guild e ben gidip bir char açim.. sağol yardımın için..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nickini yazda yolda görürsem mobuna bir fireblast yolliyim:)ohbe düşman factiondada olsa frostwhisper güçleniyor[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 burning cok ilginc bir yer olmaya basladi anlayamiyorum burayi yani bende dusunucem artik bunu ya[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 buyrun frostwhispera:)gercekten az oyuncu var,daha bugune kadar hiç sıra beklemedım.gelenlere elimden geldıgıncede yardım ederim hordede.çanta vs yollarım[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 haumarush serverını öneririm.güzel ve sorunsuz.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 frostwhisper de başladım.. tabiki inek açmadım.. güzel bir human mage açtım.. ama çanta için horde olmayı bi an aklımdan geçirdim.. yinede inek olmak mı ? asla... :D:D:D:D:D >Guild arıyorum ama boyle mount alacak canta verecek para verecek yardım edecek yerime kasacak= ufak çaplı isteklerim.:D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Öyle mount alacak guild bul biz de girelim. :)[signature][hline]EU Frostwhisper Turkish Heroes Guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Benimde orda bir Piriestim vardi Undead Nickide dampieldi yardim edersiniz artik :P[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ozi ben sana cantada dikerim itemde weririm :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende isterem[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Apache, 01 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: haumarush serverını öneririm.güzel ve sorunsuz. Evet bu server güzel .. ismi biraz garip arkadaşım bana ilk söylediğinde kahkaha atıyor sanmıştım meğersem server ismiymiş... ayrıca çok da sorunsuz değil artıları ve eksileri var +daha 50 nin üstü level yok sanırım +herkes yeni oluşumlar içinde süper güçlü kişiler süper güçlü itemlar yok +hemen hemen herkes eski serverların birinde yüksek level karakterler oynatmış.. yani noob pek yok hepsi deneyimli oyuncular neredeyse -yeni olduğu için herkes akın ediyor cumartesi akşam saatlerinde 1500 kişi sıra bekliyorsun - ilk levellerin gideceği yerler (mesela Hogger ı öldürdüğümüz camp gibi' tıklım tıklım insan dolu hogger ı zor buluyorsun[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 frostwhisperda bu tür sorunlar yok.genel kanaldada ıngılızce harıcı dil konusulmuyor.gelene cantada hediye edılıyor:P[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 frostwhisper da undead açacak arkadaşlara benden bir 10 slot Silk Pack beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 iyice monopol piyasaya dönüştü burası arkadaşım.. bu ne ya öneride bulunun diyor rüşvet verin eşantiyon verin demiyor konuyu açan arkadaş[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 02 Eylül 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bendende human açacak arkadaşa 8 slotluk 3 çanta bedava :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caeldor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://www.warcraftrealms.com Bu siteden EU server durumlarını ve popularitelerini görebilirsin. Alliance - Horde sayısı dengeli ve fazla kalabalık olmayan bi server bul ve başla yeni karakterini kasmaya. Kolay Gelsin.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters." Vinas Solamnus [Bu mesaj Caeldor tarafından 02 Eylül 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 öegh yanlış yere atmısım:P[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you [Bu mesaj Juzzam tarafından 02 Eylül 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar