slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 efendim ben win update kullanamıyorum şimdi orj xp bendeki bu kopya koruma muhabbetinden öncede bazen girer bazen girmezdi zaten şu anda da girmiyor lite bi sistemi sevdiğimden muhtemelen gerekli birşeyler kapalı ondan update çalışmıyor sanırım şimdi bi link var ms in sitesinde ordan çekince 265mb lik dosya çekiyorum ki dün 2 defa çektim ancak çalışmadı sistem hatası hatalı yada eksik dosya dedi geri döndü ikisinde de farklı yerde problem veriyodu dedimki demekki yanlış çekilmiş bu kadar büyük dosya daha önce başıma hiç gelmemişti 700mb lık dosya çektiğimde de flashgetle sanırım ms ile daha alakalı bi halt var bu nedenle xp yi nereden çekebilirim bildiğiniz alternatif bir site var mıdır? yada update in bende çalışma olasılığı nedir son olarak sp2 cdsini ben temmuz başında sipariş ettim hala gelmedi =) bahtsız bedevi durumundayım galiba imdak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 walla istanbul maltepeye yakınsan bende war Win xp sp2 eng[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 www.inndir.com dan arat. ben ordan indirdim herhangi bir sorun cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende win xp sp2 var ama bana sadece sp2 lazım şimdi bu win xp sp2 cdsini takip üstüne kurma muhabbetini yapsam veri kaybım olabilebilir mi? yani 550 mb çekip ms e bille küfretmeyi çok sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 teşekkür ederim langbogen çok işime yaradı =) bakalım sonuç ne olcak arayan varsa inndirin yönlendirdiği site anadolu üniv sp2 mirror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://www.kablonet.com/knet/download.php [Bu mesaj armra tarafından 02 Eylül 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar