Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 senin sorunun farklı. Testwow klasörünü silip yeni patchi birdaha yükle. Asıl sorun oyundayken oluyor. Başka birisiyle etkileşime girdiğin anda çat diye göçüyor[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şu test realm düzelsede görsek bir millet nasılmış.Bi de test realm serverında zul'gurub açık mı?Açıksa yeni setleri çok merak ediyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 açık ama böyle bi işe yaramıyo :/ Ne salakça bişey ya halen de bulamadılar ne olduğunu.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 alla alla bendede aynı sorun var nedense baştan yükledim yine kesmedi :) acaba nerde olabilir sorun ?:)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Romario, 20 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki: alla alla bendede aynı sorun var nedense baştan yükledim yine kesmedi :) acaba nerde olabilir sorun ?:) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 poff her yolu denedim olmuyo salla bende AV yaparım biraZ :P[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Düz dururken pek sorun yok gibi ne zamanki birini targetliyosun güm client iniyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 karakteri sectigim anda oyunu load edip disconnect oluor[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 harbiden ya deli oldum ne yaptıysam olmadı :([signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Pasha, 20 Ağustos 2005 11:15 tarihinde demiş ki: Düz dururken pek sorun yok gibi ne zamanki birini targetliyosun güm client iniyo bende ehehe tek o sorun bende degılmıs. bende sabahtan berı makınada sorun war dıe yumruklayıp kufur edıyom makınaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Arkadaş test realmde benim acc la oynarken ben de kendi accumla normal realmde oynarmıyım yoksa düşer miyim ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Girebilen varmı bu test realmine......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 girdikde ortada ne hiçbirşey yok. pvp yapılmıyor. 10 dakika önce ortada hiç bir canlı warlık yoktu. if deki npclerin hiç biri yok. öleyim dedim belki spirit healerı görürüm , oda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yavvv manuel mereden indireceğiz şu meleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yav devamli world server down ne zaman duzelecek bu yavv[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 world server down u geçtik şimdide düşmanı targetlayınca oyun crash oluyo ilginç bi durum :)[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 crash sorunu geçmed imihala offffff geldiği günden beri sorunun geçmesini bekliyoruz, açtıkları bi test realmi ama yani açmasalarmış 2 gün daha nolurmuş ya, bunlar böle aha bitti hadi açalım mı yapıyo insan bi girer bakar ne bilim sinir oldum ya, bi patch çıkarın bişey yapın[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Amerikalılar kendi serverlarını düzelttiler ama bizim serverlarla ilgilenmiyorlar nedense. (EU Test serverları Amerika'da=))[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Test bittimi?[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hayır bitmedi de yeni server açmıyolar girmek istiyince 1k sıra bekliyosun hoş bi durum diil :([signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o kadar para kazaniyorlar bu oyundan sadece, artik bir yatırım yapma vakti gelmedimi.. adamlar rezil oluyor bizde paramızla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 iyide adamlara test serverında oynamak için para ödemiyorsunuz ki,adamlar isterseniz girin tester olun diye açıyor serverları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Test Servera para ödemiyosunki. Sadece blizzin veridği bir ayrıcalık.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Wispy, 21 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Arkadaş test realmde benim acc la oynarken ben de kendi accumla normal realmde oynarmıyım yoksa düşer miyim ? 1.6 patchinin testinde böyle bir olay vardı iki kişi aynı anda gireibliyordu biri testte diğeri gerçek serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bundada ooluyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar