Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Realm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senin sorunun farklı. Testwow klasörünü silip yeni patchi birdaha yükle. Asıl sorun oyundayken oluyor. Başka birisiyle etkileşime girdiğin anda çat diye göçüyor[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Şu test realm düzelsede görsek bir millet nasılmış.Bi de test realm serverında zul'gurub açık mı?Açıksa yeni setleri çok merak ediyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
açık ama böyle bi işe yaramıyo :/ Ne salakça bişey ya halen de bulamadılar ne olduğunu.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
alla alla bendede aynı sorun var nedense baştan yükledim yine kesmedi :) acaba nerde olabilir sorun ?:)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Mesaj tarihi:
said:
Romario, 20 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
alla alla bendede aynı sorun var nedense baştan yükledim yine kesmedi :) acaba nerde olabilir sorun ?:)

aynen
Mesaj tarihi:
poff her yolu denedim olmuyo salla bende AV yaparım biraZ :P[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Mesaj tarihi:
harbiden ya deli oldum ne yaptıysam olmadı :([signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Mesaj tarihi:
said:
Pasha, 20 Ağustos 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
Düz dururken pek sorun yok gibi
ne zamanki birini targetliyosun güm client iniyo bende

ehehe tek o sorun bende degılmıs. bende sabahtan berı makınada sorun war dıe yumruklayıp kufur edıyom makınaya :D
Mesaj tarihi:
girdikde ortada ne hiçbirşey yok. pvp yapılmıyor. 10 dakika önce ortada hiç bir canlı warlık yoktu. if deki npclerin hiç biri yok. öleyim dedim belki spirit healerı görürüm , oda yok.
Mesaj tarihi:
crash sorunu geçmed imihala offffff
geldiği günden beri sorunun geçmesini bekliyoruz, açtıkları bi test realmi ama yani açmasalarmış 2 gün daha nolurmuş ya, bunlar böle aha bitti hadi açalım mı yapıyo insan bi girer bakar ne bilim sinir oldum ya, bi patch çıkarın bişey yapın[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
Amerikalılar kendi serverlarını düzelttiler ama bizim serverlarla ilgilenmiyorlar nedense. (EU Test serverları Amerika'da=))[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 21 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Arkadaş test realmde benim acc la oynarken ben de kendi accumla normal realmde oynarmıyım yoksa düşer miyim ?

1.6 patchinin testinde böyle bir olay vardı iki kişi aynı anda gireibliyordu biri testte diğeri gerçek serverda.
  • Yeni Oluştur...