Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bırakın su online oyunları !!!


zul

Öne çıkan mesajlar

bakın arkadaslar
uo oynadım 2 sene
ko oynadım 2 sene
wow a gectim 4 ay oluyor
anlıyacagınız oynanacak adam gibi butun online oyunları oynadım.
geriye kalan bir kac yorumu sizinle paylasmak istiyorum
ou 2 boyutlu oldugu icin zevk vermemeye baslamıstı bıraktım fakat aralarında oyun mantıgı olarak en iisi oydu.
sonra ko ya basladık topluca clan kurduk sabahlara kadar salak gibi apos donduk sonra server degistirdik (adonis=>ares=>diez)
hala salak gibi apos donmeye devam ettik sonra dup cıktı ban yedik ve ne kadar sacma sapan bir oyun oynadıgımızı farkettigimizde okul uzamıs.sevgilimizden ayrılmıs paraları havaya sactıgımızı anlamıstık.
sonra noldu ?
ne mi oldu , wow a gectik cd parası verip aylık ucret verip aralarında en iisi (goruntu ve rp bakımından) wow du ama oda aynı sacmalıktan ibaret.
3-4 saat once serverlar gitti ben de eski goz agrısı ko nun forumlarına bir goz atayım dedim anılarım canlanır diye ama baktımki bu isin sonu yok.hep kandırmaca hep bosa vakit gecirmece .simdi soruyorum lvl70 olsan nolacak 7000 olsan nolacak ?
ben kendi adıma cevap vereyim "HICBIRSEY"...
sonuc bu malesef hicbirsey olmayacak geriye bakıp ben nekadar bos islerle ugrasmısım diyeceksiniz.ben yeni anladım ve bu isleri bırakmaya okuluma donmeye ve bitirip ayaklarımın ustunde durmayı ogrenmeye calısıcam .simdi bana bu ne kardesim burası akıl verme yeri degil diyeceksiniz ama ben akıl vermiyorum. olacakları soyluyorum.
uo suz , ko suz ,wow suz gunlere....
okulunuza gidin,isinize bakın , sevgilinize zaman ayırın ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zul bunun herkez farkında ama irade meselesi bu oyunlar insana daha cazip daha eglendirici geliyo ama şuda varki bu oyunlar bütün sosyal hayatı bitiriyo herşeyi kararınca oynamak en iyisi bunuda başarmak için irade lazım o zaman hayatın tadını çıkarabiliriz bence.[signature][hline]Diez:BlueMint
Level:6x
Clan:?
Np:46k
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...