Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhoş olmamak için..!!!

Anarsist

Öne çıkan mesajlar

ertesi günki başağrısını kaldırmak için şu yönetemide uyguluyabilirsiniz :
gece boyunce ne içtiyseniz(bu önemli), mesela viski içdiyseniz sabah uyandığınızda bi tek daha atın, yada bira içtiyseniz uyanınca bi bira daha için bu başağrısı için birebir ilaçtır.

NOT : sabah uyanıp 8 bira içerseniz bi anlamı yok yanlız, ne içtiyseniz bi tek atın ondan biraysa bir bira için en fazla..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anarsist, 23 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
merhab..aranızda benim gibi içenler varsa faydalı olacak bir bilgi olabilir..içkinin tadını alıp sarhoş olmamak güzel olur :)

şimdi yapılacak şey..
az biraz suya :) bi baş sarımsak dövüyoruz...daha sonra bu suyun içinde, istediğimiz kadar yeşil zeytin atıyoruz...
o suyun içinde bekleyen zeytinleri birayla beraber bir güzel yiyoruz..
yanımda bir arkadaşımın annesi en az 10 tane bira içti..sonra da bizi beylikdüzünden fatihe kadar arabayla getirdi..en ufak sorunsuz...
alkol alip yola cikanlari anlamiyorum res olayida yokki mantigim kabul etmiyor bu olayi[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gmNinca
Sosyal ağlarda paylaş

çakır keyf olmaya başladığınızda tuvalete gittiğinizde yuzunuzu yıkayın aynada kendinize gozlerinizi kocaman açıp bakın. içme hızınızı yavaşlatın. ve mantıklı şeyler dusunmeye çalışın. dertlerinizi ozellikle eski kız arkdaşlarınızı dusunmeyin. bu şekilde sarhoş olsanız bile mantıklı davranabiliyorsunuz. ama bar ortamında fln biraz kastırır bu. evde arkdaş ortamında işe yarıyor.
ama tabiki en kolay yolu kastırmamak ve az içmek :)
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 31 Ağustos 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla en iyisi zeytinytağı yöntemi ya denedm başta insan bi acaip oluo ama içki sonra pek etkilemo su gibi içion :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

sarhoş olmak istemedikten sonra neden alkol alırsınki ? mantık goremedim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz bi tutorial.sarhoş olmamak için içki içilirmi be.sarhoş olmak istemiyosan içme ne kasıyosun böle :P
asıl şöle bi tutorial lazım.bi kaç litre bira içtikten sonra oluşan hararet nasıl geçirilir heh.valla uyuyamıyorum çok bira içtikten sonra ben yazın.deli gibi hararet basıyo soğuk duş falan alıyorum biraz kesiyoç
Sosyal ağlarda paylaş

benim soyliyecegim sarhoslukla alakali deil ama
icki sonrasi bas agrisi mide bulantisi kusmaya karsi birerbir

gece ne kadar icerseniz icin hic farketmez..
ancak tek bir sarti var.. yatmadan önce ayik olmaniz lazim
Alka-Seltzer
bir ilac
daha dogurusu bildigin aspirin
suda eriyeninden
mide Ph ini dengeler
prospektuste asiri yeme ve icme sonrasinda kullanin yazio
bana bir doktor tavsiye etmisti alkol sonrasi icmem icn
yani bi zarari yok

2 tablet cakiosunuz yatmadan once
sabah hic birsey yokmus gibi kalkiosunuz
hic birsey!!
garantiye almak icn sabah kalkinca 1 tablet daha cakiosunuz
cunku bazen cook fazla alkol tukettiyseniz ph duzenlemede yeterli olmuo gece ictikleriniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...