n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 58 n.e priest 60 shaman sahıp oldugum (priest ı sildim) karakterler/di.. Suan 60 lvl full resterasyon full yani sadece enchantta 4 mana imp var shamanımla oynuorum 4k hp 5k mana var 1h ve kalkanla bu statlarım..1k+uste lesser heal var.Shamanım heybeye gıdıo bole hıssedıorum bunun ıcın shaman acmadım ama hıgh end ins ler ıcın bole yapmam lazımdı herneyse guildim iyi bi guilddi yabancı elemanların oldugu mc runlarımızda ragnayı denemeye baslıcaktık ama bazı olan sorunlardan ayrıldım (tum shammylerın resto olması gerekti kural olarak ama bı kac offıcer shmmy pvp buıldde mc yapıodu baş kaldırdım başımızı kestiler)burning legionda oldugumdan sımdı guzel mc blw yapacak guıld bulamıorum cok zorlanıorum aklıma 2 sey gelıo ya re-spec yapıp pvp rank kasmak yada yenı karakter acmak hunter dusunuorum kısaca çok ortada kaldım sogudum oyundan her turlu fikre acııgım.. [Bu mesaj n3mrut tarafından 02 Eylül 2005 07:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Dene. İlk hunter aç oyna bi 20 lvl, beğenirsen hunterde kal, beğenmezsen respec yap, onu da beğenmezsen warlock aç :P. /evilgrin[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar