Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Staff AP si Büyü Damagesini Etkiler mi?(Elementalin Etkilediğini Biliyorum Lütfen Yok Ama Elemental Etkiler Yazmayın.) Defansın Tam Bir Oranı Var Mı?(Demek İstediğim 200defansta yediğin damage %50 azalır gibi bişi öğrenmek istiyorum.) Holy Water Of Temple'in Görevi Tam Olarak Nedir? Bone Of Dragon Tooth Ne İşe Yarar?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Holy water ı last için arıyordum onu soruyorsan Priest ların lvl 60 master skilllerini açar ve master olmak için gereklidir[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 staffın apsi tabii ki etkiler. elementala girmiyorum hiç anlatma demişsin , digerleri hakkında yorum yapamayacagım çok detaylı bilgim yok.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Fortuna, 31 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Staff AP si Büyü Damagesini Etkiler mi?(Elementalin Etkilediğini Biliyorum Lütfen Yok Ama Elemental Etkiler Yazmayın.) Defansın Tam Bir Oranı Var Mı?(Demek İstediğim 200defansta yediğin damage %50 azalır gibi bişi öğrenmek istiyorum.) Holy Water Of Temple'in Görevi Tam Olarak Nedir? Bone Of Dragon Tooth Ne İşe Yarar? bende defans ve dragon totoshu cvplayem.. defansın sadece vuruşlarda etkisi var mesala defin 200 ise 1k yersin 500 ise 650 yersin...ancak büyülerde yani nova ...vb..şeylerde defansin etkisi yoktur... bone of dragon toth ise magelerde lvl 60 master questte 1tane lazım başka işe yaramıyo yani...kimileri birikitirip 100 tane olunca lvl 70 yapıyolar zannediyo...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Holy water of temple, priestler için master skill itemidir...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Geç Oldu Ama Teşşekür Ederim Bir Sorum Daha Var Resist To Magic Neye Yarar? (Çünkü Ayrı Ayrı Elemental Damagelere(Fire,Glacier,Lightning) yani Bu Resist Magicin Manası Ne? Yenir mi? :-) ) Bide Resist To Curse Neye Yarar?(Parasite Daha Çabuk Geçiyormu?Maliceden Daha Mı Az Etkileniyoruz?)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 01 Eylül 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fortuna güzel soruydu resist to curse. ben de merak ediyordum şimdi okudum. cevap nedir?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Evet Galiba Forumda Kimse Bilmiyor Evet Bu Zafer Demek Bir Soru Sordum Herkes Apışıp Kaldı Galiba :-) (PS:Sakın Bu Lafım Üstüne Sıkış Cevap Yazmayın Gerçekten Yaşadıysanız Yazın.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Akuma'yı çağırın wow bölümünden :D[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hihohahahah :D Evet Ko Bölümü Çaresiz Kaldı Herkes Birbirine Bu Soruyu Sorucak Yarışmalarda Sorulacak Kim 5GB ister? de 5gb lik soru olacak bu ahahah :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bilmiyorum am sallıyorum belki tutar.... ressit curse 100den fazla olursa debufferlar sana malice parazit vb. gibi büyüleri atamıyor(sana işlemiyor),büyü failed oluyor,çok ısrar ederse debuff kendine dönüyor...doğrumu acaba salladım ya...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: KoRn3RoTh, 01 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: bilmiyorum am sallıyorum belki tutar.... ressit curse 100den fazla olursa debufferlar sana malice parazit vb. gibi büyüleri atamıyor(sana işlemiyor),büyü failed oluyor,çok ısrar ederse debuff kendine dönüyor...doğrumu acaba salladım ya... mantıklı ama kendini yırtsan 100resistancepoint belki yaparsın, o da kendini yırttığından :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kendini yırtmana gerek yok,warior da defens skilli immunity kalkan alınca 90 resist veriyo hepsine.bufferda resist atsa 180i falan bulursun heralde. Çok olsun iyi işte :D tam Türk usulü.
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nihohahah Alan Yetkilileri Buraya Baksın Bilmiyorum Desinler Yada Söylesinler Hahahahaha!!! Bundan Sonra Diğer Bölümlerede Açıcam Öyle Topic Açıcamki Kimse Bilemeyecek Hadi Bsimillah Bakalım Neler Olucak :D Kim 5GB İster? final sorusu olucak bu :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
911 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Staffın ap si dmg ı etkilemez hatta bazı noob mageler rogue lara wolf bas diye soylenırler rogue muz basmaz ise asagilayici sozler ve noob gibi sozler sarfedilir. defans defanstır canem ne kadar cok o kadar az dmg hwot = priest 60 lvl quest item obl dusurur bu aleti ark ın bırı mage lerin lvl 60 quest i demis sahsen ben kullanmadım 60 quest te ama yaptım quest ı :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;)
911 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: 911, 02 Eylül 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Staffın ap si dmg ı etkilemez hatta bazı noob mageler rogue lara wolf bas diye soylenırler rogue muz basmaz ise asagilayici sozler ve noob gibi sozler sarfedilir. defans defanstır canem ne kadar cok o kadar az dmg hwot = priest 60 lvl quest item obl dusurur bu aleti bone of dt hakkında ark ın bırı mage lerin lvl 60 quest i demis sahsen ben kullanmadım 60 quest te ama yaptım quest ı :D [signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;)
911 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: 911, 02 Eylül 2005 05:13 tarihinde demiş ki: said: 911, 02 Eylül 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Staffın ap si dmg ı etkilemez hatta bazı noob mageler rogue lara wolf bas diye soylenırler rogue muz basmaz ise asagilayici sozler ve noob gibi sozler sarfedilir. defans defanstır canem ne kadar cok o kadar az dmg hwot = priest 60 lvl quest item obl dusurur bu aleti bone of dt hakkında ark ın bırı mage lerin lvl 60 quest i demis sahsen ben kullanmadım 60 quest te ama yaptım quest ı :D msg ımı silemedim de mumkunse mod arkadaslardan bırı sılebılır mı ?[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ha bende bişey soracam reziztance curse olunca debuff atınca casting failed oluyor ya :P peki neden ben heal bastığımda hep casting failed oluyordu ? reziztance to heal mi var bu adamlarda :D
Öne çıkan mesajlar