Battal_Gazi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bana acilen bol bol bottled faery ve mandrake lazım.Para konusunda pazarlık yapmaya hazırım.Sorun çıkçağını zannetmiorum.Tekliflerinizi bekliyorum.Oyun sıktı artık bir an önce istediklerimi gerçekleştirmek istiyorum.Shangala seviyesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Feary mandrake karşılığı verilir, mandrake de feary karşılığı... bu trade i anca enchant scroll, ginseng ya da cookie dengeler... Cookien varsa bol bol mandrake ve feary verebilirim...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battal_Gazi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Karpuz,ne kadar enchanta karşılık mandrake verebilirsin?veya feary?yada mandrake + faery? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Enchante ihtiyacım yok hiçbirşeye ihtiyacım yok feary ve ya cookie anca...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar