sQu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 *Burning Legion *Alliance - Human - lvl60 *Tüm yabancı guildler tarafından tanınır, reputation yüksek *Epic binek, Epic head(prophet), Epic en iyi healing ringi, Epic offhand +heal (lei of the lifegiver), Epic Back +heal (hide of the wild) gerikalan itemlar da mavi iyi itemlar. materyaller ile birlikte 150g civari para (125g hazir + materyaller) *Fire Resist : 132 *AV de exhalted, PVP rank5 *Skinning kasmak isterseniz +10 skinning veren finkel's skinner *300mining (ikinci meslegi herbalism ile degistirdim ama daha sonra kasmadim) FİYAT : 250 YTL (Fiyat teklifleri için foruma msg bırakabilirsiniz fakar daha düşüğe vereceğimi pek sanmıyorum. Ebayde 200YTL şu an için alicim var) ulasmak icin; ICQ: 99616000 MSN: [email protected]
sQu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 valla benim gayet işime yario, netten bişey alirken cc yerine paypal kullaniyorum. Zaten magic online için kart alicam acc parasi ile, paypal fazlasi ile isime yariyo dert etme sen :)
kath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o zmn bana kalırsa orda sat direk sonuçta daha iyi bi fiyat alıcagın kesin.. Ps: Pek de merak etmedim aslında ^^
Öne çıkan mesajlar