Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni pvp-rp hedesi

Rebelution

Öne çıkan mesajlar

ADını tam kararlastırmadık ama buyuk ihtimal SacredForge Dwarvens gibi birsey olacak[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 01 Eylül 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
ADını tam kararlastırmadık ama buyuk ihtimal SacredForge Dwarvens gibi birsey olacak

dwarf rulzz ama su kahrolasi pattch ne zaman gelcekte ne zaman acılcak valla kac haftadir bekliyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 01 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
biz arkadaslarla ayrimcilik yapacaz:P bir dwarf guildi acicaz ve sadece guilde dwarflar alinacak ve kuruculari ve yoneticeleri turk olacak onun dısında uyelerde yabancilar da olacak turklerde

Çok güzel fikir bence. Hatta bunun gibi sadece undead, orc, gibi ırk bazlı ayrımlı oluşumlar yada "Red Mages" gibi sadece büyücülerin olduğu ama ırkların karışabildiği oluşumlar da olabilir.

OSI/Atlantic'de bir dwarf guildi vardı ismini hatırlarsam yazarım, 1997'den önce pre-test döneminde kurulmuştu aynı Stromreaver Orc Klanı gibi.

Bence gerçekten güzel fikir Custodem.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında onu SacredForge smalls yapı gnomelarda dahil edilebilir :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 01 Eylül 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
ADını tam kararlastırmadık ama buyuk ihtimal SacredForge Dwarvens gibi birsey olacak

Custo Dwarves olmasın o isim :D şaka bir yana custonunda dediği gibi sadece dwarfların girebiliceği bir guild oluşturmayı planlıyoruz ama magelerede ihtiyaç var :)[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

son kısmı dwarwen degilde smalls littles yada nerden bilyim madenin cocuklari felan yapmak lazım druid olmasada olur :) yada ne biliyim ironforge mimari yapısna bakılarak bir isim koyup gnomelarida dahil edilsin bede gircem dwarf rulzz abi

[Bu mesaj BullDoG tarafından 01 Eylül 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar birincisi biz pvp-rp serverında oynuycaz.BWL, Mc filan yapcaz ayaklarına göre karakter açcaklar varsa lütfen bana pek yaklaşmasınlar.İkincisi bence dwarf only bir guild derken 6/5'i filan dwarf olur fakat diğer ırklarda olabilir.Ne olursa olsun bir dwarf'ın insan aile dostuda olabilir.Ama gelip dwarf only guild açıp yarısını human,nightelf ile doldurmak olmaz.Cidden bu işi adam gibi yapcaklar varsa girsinler bence.Çünkü ben guild chat'te "beyler fenerbahçe maçı nasıldı" filan gibi şeyler duymak istemiyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

elestrin sacma geldi baba sadece eglenmek ve rp yapmak icin acılcak bir guild bu ki yine kendi yapısından taviz vermeden bence en fazla gnome alınır ona gore bir isim bulup ama druid olmamis ne farkeder gnome ve dwarfta tek druid yok geri kalan hersey var

[Bu mesaj BullDoG tarafından 01 Eylül 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben human dan şaşmam...belki uo da yaptıgımız ve alay konusu oldugumuz rp yi wow da yapabiliriz..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben soylemek itiyorum rp yapcak ortami bulursam yparim yada yapcagini bildigim adamın yanına direk rpmi yparim ama zorlamadan tepki igrenc oluyo[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

rp serverinda daha insanlar birbirlerini tanimadan klandi guild di arayislarina girmemeli .

ben soyle 7-8 kisilik bir eskiya takimi istiyorum horde tarafindan . onumuze gelene bir tekme ve yagma degil . dag cayir gezip balik tutmak lazim . karsimiza birileri cikarsa keseriz ama o ayri eheheh .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk baslarda sadece dwarven hunterların olusturduğu bir guild düşünüyorduk ama onunda biraz abartı olucağını düşündük :P Bu yüzden dwarfların büyük çoğunluğu oluşturacağı fakat güvenimizi kazanmış alliance üyelerininde yer alabiliceği bir guild düşünüyoruz custoyla...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

rank islerini ayarliyalim ayri bir konu acmayi dusunuyoruz ilgi fazla sanirsam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK

Sosyal ağlarda paylaş

Horde ve alliancede kafama göre bir rp tasarladım,belirli bir ırka özel guildlerin hepsi teker teker kapılarını herkeze açıcak serverin ilerleyen zamanlarında demedi demeyin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilerleyen zamanlarda acicagimiz bizde soyledik yazdik oraya:P baslarda gnomelari aliriz ilerde elfleri, insanlari aliriz bu kadar basit[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...