Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabus gibi

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Son 2 günüm kabus gibi böyle feci 2 gün daha yaşamamıştım hayatıma , işgence resmen işgence ..
Herşey dün sabah DAZZZZZZZZZZ TAK TAK TAK TAK DAZZZZZZZZZZZZZZZ sesleri sonrasında ALLAH diye yatayktan zıplamamla başladı. Bizim sitede evler bitişik bitişik yanımızdaki evde yıllardır boştu geçen birisi satın aldı ve restorasyona başlamışlar.. Yıkıcıyla eve giriştiler sabah 10.00 dan akşam 5 e kadar , 5 de de spora gittim geldiğimde kesilmişti neyseki.. Sonra televizyonda bugün gazetesinin iğrenç çoluklu çocuklu saçma reklamını izledim milyon kere dizi arasında.(önemli bi detay sonrası için eheh) Neyse sonra mısır falan yedim haşlanmış mısır , lan gece yatarken midem bi kötü oldu ki sorma . Çok feciydim gece uyuyamadım zaten hiç , boğazım yapışıyo zar zor nefes alıyorum suuuu suuu diye haykırıyorum ama kimsenin bi şey yaptığı yok.. Sonra o kadar halsiz olmama ramen 4-5 kere aşşağı inip su içip geri çıktım ( sürahiyi dolduramamın sebebi çok üşüyo ve halsiz olmam , ancak su içebilecek kadar ayakta durabildim ). Neyse gece tam uykuya dalacakken saçma sapan şeyler geliyo gözümün önüne : " BUGÜÜN BUGÜNDÜÜR DÜNDÜR YARINDIR AMA EN ÇOK BUGÜNDÜÜÜR" allahın cezası velet uykuma girdi ya .. Sonra böyle yarı dalgın olduğum durumlarda su istedim insanlardan ama yine gelmedi tabi.. Sabaha kadar nerdeyse 0 uykuyla geçti.. Neyse dedim sabah uyuruz bi şekilde ama anlaşılan mümkün olmayacaktı .. Çünkü süperci komşumuz yine saat 10.00 dedi mi başladı yıkıcı ve çekiçle DAAZZZZZZZZZ TAK TAK TAK diye evi restore etmeye .. Akşam 6.30 a kadar durmadı .. İşgence ediyolar resmen .. Kabus gibi bi iki gün.. Hala halsiz ve hastayım , ama iyileştiğimde ve komşularda evine taşındığında amfimi duvara dayıyıp sesi sona dayayıp kitar çalacam geldiklerine geleceklerine pişman olacaklar ..
İNTİKAAAAAM[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...