HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ruslar...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Mandoo, 30 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki: çirkin rus yoktur abaza türk vardır lol mauahua koptum burda yafs:D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 natasha aşık mı olunur oy nataşa nataşa attın beni ataşa...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi harbi süper ruslar sonra finlandiya sonrada ukrayna geliyo :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rus deyince nedense insanların aklına hep aynı şey geliyor[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Hotdog, 01 Eylül 2005 11:46 tarihinde demiş ki: abi harbi süper ruslar sonra finlandiya sonrada ukrayna geliyo :P isveçi gormeden sakın bidaa boyle bi yorum yapma bence:) isveç cidden en aşmışı diger hepsini fazlasıyla gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Neron, 30 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki: ben daha bir tane çirkin rus görmedim. ben gördüm böle selülitlidi her yeri kolları fln hem de gençti[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan ahah biliyoruz :) Ramses var kapatın şu konuyu[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BartSimpson Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 güzel mi bari[signature][hline] :tup: kıraç :tdown: ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Kartan, 01 Eylül 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Rus deyince nedense insanların aklına hep aynı şey geliyor evet sexxxxxxxx puaahaha :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 onların türk erkek deyince akıllarına neden seks makinesi geliyosa ondan[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben japon istiyourm :horace: hastayım onlara :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: DoruK, 01 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: onların türk erkek deyince akıllarına neden seks makinesi geliyosa ondan ahah ben buna gülerim ama sesli gülerim hemde.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Grizzly, 01 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki: ben japon istiyourm :horace: hastayım onlara :horace: öhh buda coştu topic tamamen amacından sapmış bulunmaktadır:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Syn, 01 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :) Birbirimizi tamamlıyoruz desene şuna?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan vaay akıllanmışız :p ama değiştirmez abazan olma gerçeğini ..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar