HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ruslar...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Mandoo, 30 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki: çirkin rus yoktur abaza türk vardır lol mauahua koptum burda yafs:D[signature][hline]--Borgır--
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 natasha aşık mı olunur oy nataşa nataşa attın beni ataşa...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi harbi süper ruslar sonra finlandiya sonrada ukrayna geliyo :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rus deyince nedense insanların aklına hep aynı şey geliyor[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Hotdog, 01 Eylül 2005 11:46 tarihinde demiş ki: abi harbi süper ruslar sonra finlandiya sonrada ukrayna geliyo :P isveçi gormeden sakın bidaa boyle bi yorum yapma bence:) isveç cidden en aşmışı diger hepsini fazlasıyla gordum
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Neron, 30 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki: ben daha bir tane çirkin rus görmedim. ben gördüm böle selülitlidi her yeri kolları fln hem de gençti[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru..
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan ahah biliyoruz :) Ramses var kapatın şu konuyu[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
BartSimpson Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 güzel mi bari[signature][hline] :tup: kıraç :tdown: ceza
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Kartan, 01 Eylül 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Rus deyince nedense insanların aklına hep aynı şey geliyor evet sexxxxxxxx puaahaha :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 onların türk erkek deyince akıllarına neden seks makinesi geliyosa ondan[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben japon istiyourm :horace: hastayım onlara :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Syn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: DoruK, 01 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: onların türk erkek deyince akıllarına neden seks makinesi geliyosa ondan ahah ben buna gülerim ama sesli gülerim hemde.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Grizzly, 01 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki: ben japon istiyourm :horace: hastayım onlara :horace: öhh buda coştu topic tamamen amacından sapmış bulunmaktadır:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Syn, 01 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :) Birbirimizi tamamlıyoruz desene şuna?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan vaay akıllanmışız :p ama değiştirmez abazan olma gerçeğini ..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Öne çıkan mesajlar