Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Rus'a Aşık oldum.........

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
natasha aşık mı olunur

oy nataşa nataşa attın beni ataşa...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Mesaj tarihi:
Rus deyince nedense insanların aklına hep aynı şey geliyor[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
said:
Hotdog, 01 Eylül 2005 11:46 tarihinde demiş ki:
abi harbi süper ruslar sonra finlandiya sonrada ukrayna geliyo :P

isveçi gormeden sakın bidaa boyle bi yorum yapma bence:)

isveç cidden en aşmışı diger hepsini fazlasıyla gordum
Mesaj tarihi:
ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
Neron, 30 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
ben daha bir tane çirkin rus görmedim.

ben gördüm böle selülitlidi her yeri kolları fln hem de gençti[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru..
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan

ahah biliyoruz :) Ramses var kapatın şu konuyu[signature][hline]Msn
Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki:
hobaraaak

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben japon istiyourm :horace:
hastayım onlara :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Mesaj tarihi:
Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
DoruK, 01 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
onların türk erkek deyince akıllarına neden seks makinesi geliyosa ondan

ahah ben buna gülerim ama
sesli gülerim hemde.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
Mesaj tarihi:
said:
Grizzly, 01 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
ben japon istiyourm :horace:
hastayım onlara :horace:

öhh buda coştu topic tamamen amacından sapmış bulunmaktadır:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim
Korkun benden
Eski Öküz Yeni Aşık
Bodrack The Tuvalet Psycho is back
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 01 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :)

Birbirimizi tamamlıyoruz desene şuna?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan

vaay akıllanmışız :p ama değiştirmez abazan olma gerçeğini ..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
  • Yeni Oluştur...