Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Rus'a Aşık oldum.........

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Rus deyince nedense insanların aklına hep aynı şey geliyor[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan

ahah biliyoruz :) Ramses var kapatın şu konuyu[signature][hline]Msn
Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki:
hobaraaak

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grizzly, 01 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
ben japon istiyourm :horace:
hastayım onlara :horace:

öhh buda coştu topic tamamen amacından sapmış bulunmaktadır:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim
Korkun benden
Eski Öküz Yeni Aşık
Bodrack The Tuvalet Psycho is back
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 01 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
Rusların memlekette kıllı tüylü bil o kadarda saçlı kapkara Esmer Erkek bulamıolar.O yüzden hastalar bise.Bisde onanra hastayz çünkü memlekette kaç tane yeşil gözlü sarışın hatun var :)

Birbirimizi tamamlıyoruz desene şuna?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 01 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
ARkadaşlar fantezilerini ve cinsel düşüncelerinizi lütfen burada yazmayın...Yok yani ben bir yazmaya başlarsam komple ban yeriz ben yazmaktan sizde yazılanı okumaktan

vaay akıllanmışız :p ama değiştirmez abazan olma gerçeğini ..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...