billur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şimdi benim seneye okulum bitiyor.Fakat kendimi bu iş hayatında bir adımda olsa diğerlerinin önüne geçirmek istiyorum. Şöyleydi-böyleydi derken bankadaki stajım sırasında dış ticaret konusunda uzmanlaşmaya karar verdim.Fakat stajda ve okulda aldığım eğitimi yeterli görmüyorum. Bunun üzerinde www.academyintrade.com diye bir yer buldum. Daha önce bu kurumdan eğitim almış olanınız var mı? Bayağı bir para vericem.Acaba bu paranın karşılığını alabilecek miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aşağıda eğitim bölümü var oraya sorarsan daha iyi yardım alabilirsin.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sanmıyorum boş orası pek bakan olmuyor... ama yine de bu topic taşınır[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar