Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ren & Stimpy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ren Hoêk ve Stimpson J. Cat'in maceralarını bilenler var mı? bu ikisi süper bi ikilidir. Elinde bişeyler olan varsa bizimle paylaşabilir mi?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
o showu izlerken yemek yiyemiyorum. -_-
bide Ren ismi benim ennnn sevdigim anime karakterinin ismi, buna karsilik o garabet kopegin adinin Ren olmasi uyuzuma gidiyo.[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Mesaj tarihi:
said:
Kleo, 31 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
o showu izlerken yemek yiyemiyorum. -_-
bide Ren ismi benim ennnn sevdigim anime karakterinin ismi, buna karsilik o garabet kopegin adinin Ren olmasi uyuzuma gidiyo.

Ne yemeği yaa?. O programı izlerken ben midemi tutuyorum resmen. Burnundan çıkan şeyle oyun oynayan bir karakteir izlemek pek neşeli sayılmaz. Bence iğrenç ama seveni olabilir tabi. Ben kediyede o köpek kadar uyuzum ayrıca :P[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
  • Yeni Oluştur...