Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ren Hoêk ve Stimpson J. Cat'in maceralarını bilenler var mı? bu ikisi süper bi ikilidir. Elinde bişeyler olan varsa bizimle paylaşabilir mi?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o showu izlerken yemek yiyemiyorum. -_- bide Ren ismi benim ennnn sevdigim anime karakterinin ismi, buna karsilik o garabet kopegin adinin Ren olmasi uyuzuma gidiyo.[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Kleo, 31 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: o showu izlerken yemek yiyemiyorum. -_- bide Ren ismi benim ennnn sevdigim anime karakterinin ismi, buna karsilik o garabet kopegin adinin Ren olmasi uyuzuma gidiyo. Ne yemeği yaa?. O programı izlerken ben midemi tutuyorum resmen. Burnundan çıkan şeyle oyun oynayan bir karakteir izlemek pek neşeli sayılmaz. Bence iğrenç ama seveni olabilir tabi. Ben kediyede o köpek kadar uyuzum ayrıca :P[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lol amma seveni varmış ya :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar