SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [spo1=Sp][/spo] Şöyle bi notice geçti acaba KE geliyo mu?[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 59 (En sinir bozucu lvl) Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus[Bu mesaj KaKsi tarafından 01 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çeviremedin mi türkçeye :P önümüzdeki bir kaç gün içinde diyor ama hadi bakalım hayırlısı...[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ctesi gunu sanırm KE baslamısh olacak.Ben hala fabrikadaym boyle isin... Kendimi asker kacaa die ispiyonlasam da askere mi gitsem.. Fazla mesai fazla mesai nereye kadar offf... Neyse konuyu daatmamak lazım.Adamlar verdiine gore boyle bir annons ki sitede a few weeks yazıyordu; cok az kaldı sanırım gelmesine.Burda gurultu sewiyesi yuz db i gecti sanırım wanalar sapıttı bi gidip bakıp geliom sacmalamaya..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) )
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Knight empire in açılışını geciktirdiğimiz için özür dileriz, tüm bugları patchledik(yalan) ve beta son aşamasında, Nayt empayrı bir kaç gün içinde açacaz(külliyen yalan) Teşekkür ederiz canımmm. Diyor.
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaw siz benim bunu çeviremediğimi nerden çıkardınız ben sadece sizinle paylaşmak istemiştim :D[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 59 (En sinir bozucu lvl) Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sana madalya vermek lazım tercümanlık konusunda buzi :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Buzi, 01 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: Knight empire in açılışını geciktirdiğimiz için özür dileriz, tüm bugları patchledik(yalan) ve beta son aşamasında, Nayt empayrı bir kaç gün içinde açacaz(külliyen yalan) Teşekkür ederiz canımmm. Diyor. buzi ne admasın koptum gülmekten..işte hayatın gerçekleri ne kdr GMde olsa inanmıcan işte...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz, Premium servisimizede uğrayın,çeşitli yenilikler sizi bekliyor. :D heh bunuda eklemeleri lazımmış.
Öne çıkan mesajlar