GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Tanrım nedir bu yahu? Her kanalda gecenin bir saati sanki RTUK mecbur kılmış gibi izlettiriyorlar. Gösterdikleri birbirinin benzeri topu topu 4-5 anahtar. Barfiks çekiyorlar parmaklarını zedeliyorlar, boruları kavrıyorlar, sıkıyorlar, kafamı... Neyse. Zap yap kurtul demeyin sanki beni izliyorlarmış gibi her kanal değiştirdiğimde bu iki tip boruları burnuma sokuyorlar. Yeter vallahi. Yok mu bu reklamların belirli tekrar sayısı. ps: Konuşmalarına hiç değinmeyeceğim. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ya o super wrench manyak bişi.o reklamda ne yapıyorsa aynısını yapıyor.test ettim onayladım :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Hangi reklam bu?[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ha şu takım aletleri değil mi ? eheue haklısınız bende baydım..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ben valla eurosporttaki quick'n'brite'ların hastasıyım.. kaç senedir her akşam aynı reklam be..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 heh şu anahtar takımı dimi o[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 satıcılardan usandığımdan olsa gerek bu tarz reklamlardaki sunucuların (türk ya da yabancı) sesleri feci derecede rahatsız ediyo beni. İzleyemiyorum bu yüzden o reklamları sonuna kadar [hline]:D [Bu mesaj Kendercik tarafından 15 July 2003 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 acaba alsam reklamı yayından kaldırırlar mı? hmmm... :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 15 July 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 IT REALLY WORKS!!! lafına hastayım.:D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar