mck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sanki yaşam denilen şey bir puzzle ... Bütün olarak dünyaya gönderilmiş bir puzzle. Her yaşadığımız olayda puzz'larimizdan bir parça çıkartılıyor.Kalan son parçada bizim hayatımız oluyor ve çıkarıldıktan sonra puzzle'n bir anlamı kalmıyor.Belkide tam tersidir ilk ve en ortadaki parça bizim hayatımızdır ve yaşadığımız her olayda birer parça ekleniyordur. Yaşamımız sonra erdiğinde puzzle tamamlanmış oluyordur ... Kendi puzzle'mızdaki ufak parçalarda kendi içlerinde puzzle sanki. Birini kaybedersin ve puzzle'ndan bir parça eksilir ; Ama o'nun yaşamıda ona göre tamamlanmış bir puzzle. Biz kendimizi canlı sansakta belki yaşamlarımız boyunca cansız birer nesne olmuşuzdur.Nede olsa puzzle'lar cansız değil mi ? Peki cansızsak o zaman neden yaşadağımızı düşünüyoruz ? Benim fikrim bu paylaşmak istedim ..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cok guzel olmus eline saglik...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Teşekkürler..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 düşünce güzel.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sağol teşekkkürler.[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence hayatın kendisi puzzle ve bizde onu tamamlamaya çalışıyoruz kendimizce seninde söyledeğin gibi parçalar bittiğinde yaşamda bitiyor.yaşadığımız iyi ya da kötü herşey onun pi parçası ama insan hep kendine göre daha küçük puzzeler yaratıyor bu puzzeler dağılabiliyor çoğu zaman ama asıl olan büyük olan puzzelı tamamlamaktır.[signature][hline]seda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hos..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar