Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat kimilerine göre tiyatro , kimilerine göre eğlence bana göre ise puzzle


mck

Öne çıkan mesajlar

Sanki yaşam denilen şey bir puzzle ... Bütün olarak dünyaya gönderilmiş bir puzzle. Her yaşadığımız olayda puzz'larimizdan bir parça çıkartılıyor.Kalan son parçada bizim hayatımız oluyor ve çıkarıldıktan sonra puzzle'n bir anlamı kalmıyor.Belkide tam tersidir ilk ve en ortadaki parça bizim hayatımızdır ve yaşadığımız her olayda birer parça ekleniyordur. Yaşamımız sonra erdiğinde puzzle tamamlanmış oluyordur ... Kendi puzzle'mızdaki ufak parçalarda kendi içlerinde puzzle sanki.
Birini kaybedersin ve puzzle'ndan bir parça eksilir ; Ama o'nun yaşamıda ona göre tamamlanmış bir puzzle. Biz kendimizi canlı sansakta belki yaşamlarımız boyunca cansız birer nesne olmuşuzdur.Nede olsa puzzle'lar cansız değil mi ? Peki cansızsak o zaman neden yaşadağımızı düşünüyoruz ?


Benim fikrim bu paylaşmak istedim ..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise
But I need to know you're behind me
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence hayatın kendisi puzzle ve bizde onu tamamlamaya çalışıyoruz kendimizce seninde söyledeğin gibi parçalar bittiğinde yaşamda bitiyor.yaşadığımız iyi ya da kötü herşey onun pi parçası ama insan hep kendine göre daha küçük puzzeler yaratıyor bu puzzeler dağılabiliyor çoğu zaman ama asıl olan büyük olan puzzelı tamamlamaktır.[signature][hline]seda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...