hangem_high Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bldigim kadarıyla char alıp saatrken, insanlar itemlerini bolsattıktan sonra birbirine id lerini ve passlarini veriyolar.eger 2 taraf ta ii niyetliyse transfer gerceklesiyo. ama peki ii niyetli deilse ; benm ve bikac arkadasımın basina gelen biş olay var. biz de id yi ve passi verdik ve charlar hacklendi.daha sora arastırıdım ve charin id ve passini verdikten sora dogum tarihini veren bi program oldugunu duydum.dogru yanlis konustum insalnlar yemin ederik bole bi programın oldugunu solediler.yani bendne tavsiye; char satımını mutlaka elden yapın.eger aynı işlde deilsenz de saticagınız kisiden o ilde araci bulmasini isteyin. yazmicaktım ama soradan aya bi kisini bu olay sonucu canının yandıgını orendim....[signature][hline]satılık char hangem_high kasarhood lvl:60 np:110xxx sever:beramus
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aynısı iki gece önce bana oldu :( char gitti :([signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu olayada bakın : http://forum.paticik.com/view.php?id=140365
Öne çıkan mesajlar