Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ut2003 mod yağmuru başladı


denderman

Öne çıkan mesajlar

evet uzun zamandır gelişim aşamasında olan pek çok ut2003 modunun ilk public alpha ve betaları şu son 2-3 gündür yağmur misali yağmakta. aslında en basiti ut2003 e yeni oyun tipleri getiren bu total conversionlara mod demek ne kadar doğru bilemem ama :), aralarından en popüler ve kalitelileri üşenmeden buraya yazıyorum denemek isteyenlere, maksat amme hizmeti olsun :tebrikz:

jungle warfare
kısaca ormanda geçen team fortress diyebiliriz, ama fantastik silahlar olmadan. class tabanlı ve genellikle güney amerika civarlarında geçmekte olan oyunumuz gerilla savaş atmosferi yaratmakta iddialı. şahsen pek bir orjinal yanını göremedim (ut halini de bilirim o da vasattı :-P) ama giga da izlediğim kadarıyla fena da olmamış :). ha 300 mb kadar tuttuğunu söylemiş miydim?

face off
simgesi bile team fortress a benzeyen, biraz industirel punk havası katılmış class tabalı bir mod. ancak ut2003 grafiklerinden sonuna kadar yararlanılmış ve oyananışı oldukça zevkliye benziyor (tf sever biri olarak öyle gördüm :)). gelecek vaadeden bir mod. indirip denemdeiğim için daha fazla bir şey diyemeyeceğim :).

troopers
star wars evreninde geçen bu mod özellikle grafik ve ses açısından oldukça iddialı. burada oyunun kendine has özelliklerini sıralamışlar, biraz uzun olması için kasmışlar ama olsun :). sanırım bu sürümde henüz yok ama ilerde at-at de dahil olmak üzere araçlar dahil edecekler. haritaların da ilerde oldukça büyüyebileceğini bekleyebiliriz.

chaos
bu mod ut2003 ün temel yapısını korurken oyuna grappling hook, crossbow, proximity mine gibi birçok yeni silah ve item ekliyor. ut zamanından bilirim bunu da. oldukça hoş ve eğlenceli idi ancak nedense pek tutulmadı, umarım bunun sonu iyi olur. özellikle karakterinizin durduk yerde öksürmesi, hapşurması ve doğal gaz çıkartması :-p gibi eğlenceli öğeleri var. tabi bu sesleri çıkartırken yerinizi de belli ediyorsunuz soteye yatıp snip kullanmayı sevenlere uyarı eheh. ayrıca kanca sayesinde bilimum maymunluk yeteneklerinizi de sergileyebilirsiniz :).

domain
yakın gelecekte geçen tdm tabanlı bir mod bu da. bilenler için strike force a benziyor diyebilirim. fazla bir özelliği yok gibi görünüyor, henüz indirme fırsatım olamadı da eheh :).

godz
silahlar yerine tanrısal güçlerimizi kullanarak savaşıyoruz bu modda da. qi denilen enerji kaynağımız ile envai çeşit savunma/saldırı büyüsü ile düşmanları donduryor, yakıyor ve benzeri çok ışıklı efektli şekillerde patlatıyoruz :D. aynı zamanda uçabiliyoruz da ama qi de yiyor uçmak ona göre :). gene ut için de yapılmış olan ama çok tutmayan bu modun da ut2003 de ne olacağını izleyelim görelim.

unreal speed
ut2003 de araba yarıştırmaca :). söylenecek fazla bir şey yok, zaten ilk sürümü de bikaç ay önce çıkmıştı ama son versiyonu 1-2 gün önce çıktı, arada ben de bunu da yapmışlar diye hatırlatayım dedim ehehe.

uskaarj
bu mod ut2003 için değil ut için, ancak ilk public sürümü yeni çıktı. alışılmadık bir mod, ut yi tamamı ile bir rts ye çeviriyor. unreal evrenini bilenlerin tanıyacakları skaarj ırkı ile insanlar arasında geçen savaşlarda kaynak yönetimli, birim basmalı bildik rts oynuyoruz. daha neler göreceğiz bakalım 8-).


eveet benim gözüme çarpanlar bunlar. umarım beğenmişsinizdir ve kasıp indirip denersiniz hatta seversiniz bazılarını :). ayrıca çıkmasının üzerinden aylar geçen ut2003 için yapılan adam gibi modların daha yeni yeni ilk sürümlerinin çıkması; half life 2 çıkınca anında cs2, tf2 yi hl deki gibi en mükemmelleşmiş halleri ile oynayacağım düşüncesinde olanlara bir msg vermiştir :). hadi sağlıcakla kalın.

[Bu mesaj denderman tarafından 15 July 2003 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj denderman tarafından 15 July 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uskaarj ilgimi çekti, bahsettiğin iyi oldu bunlardan

deniyeyim birkaçını diycem ama 56K ile nereye kadar eheeh[hline]Unreal
nightstalker, 07 July 2003 14:05 tarihinde:
"Acaba smileylerin omurgaları var mı? varsa niye vücutları yok? vücutları gerçekten yoksa omurgaları niye var?"
demiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...