Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 konu neydi ya? erkekler mi daha iyi satranç oynar kadınlar mı? Cray de yok ki konuyu hatırlatsın..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şimdi erk vs kız mı oldu? (turnuva? )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Lithium, 31 Ağustos 2005 05:22 tarihinde demiş ki: peki pardon bayan olsun seni mi kırcaz bu saatte! :) yok bilgin olsun diye .. kirma tabi beni poff desen duserim 4.cu gun dolmak uzere uyumadim 4gundur..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 05:23 tarihinde demiş ki: konu neydi ya? erkekler mi daha iyi satranç oynar kadınlar mı? Cray de yok ki konuyu hatırlatsın.. hehe anladim ne demek istedigini :) rofl[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 işte şeytan kızlar...uyumuyorlar..hepsi böyle ya[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 05:24 tarihinde demiş ki: işte şeytan kızlar...uyumuyorlar..hepsi böyle ya hayir ben calisiorum bu yuzden.. 24/7 gun teknik destek.. hosting..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oo 4 gün mü? delimsin bea?! benim rekor 53 saat =( yok demem puff falan merak etme.konu super yaa nereye gitti :D[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 05:24 tarihinde demiş ki: işte şeytan kızlar...uyumuyorlar..hepsi böyle ya şuan sen uyuyomusun?[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben mütemadiyen saçmalıyorum, karşımdan inanılmaz ciddi cevaplar geliyor..akabinde yine saçmalıyorum..bak hala..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 exorcist'te de kizin icine giriyodu seytan. yani bi egilimleri var iclerine alma konusunda kotu seyleri.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 maksat konu geri gelsin :-p[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 *başparmağını damağına götürür yukarı yukarı yapar - ne demekse - * korktum birden..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hm erkekler şeytan. al işte dön dolaş sen aynı yere geri dön. varmı ötesi? yok.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ehehe evet mantar katılıyorum sana biz çekilsek mi bu yarıştan! bak yine onlar kazan dı işte (şeytanlar hep dedim ben sana bak 4 gündür uyumuyo bizimle uğraşıyo =Pp ) we'r all loser :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 05:26 tarihinde demiş ki: ben mütemadiyen saçmalıyorum, karşımdan inanılmaz ciddi cevaplar geliyor..akabinde yine saçmalıyorum..bak hala.. lol :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bi saniye bi saniye bi saniye... ben kimseyle yarışmıyorum ki.. bütün erkeklerin şeytan olduğu iddiasını olumsuz bir örnek çökertmeye yeterlidir.. aynı şekilde bütün kadınların şeytan olduğu iddiasını olumsuz bir örneğin çökertebileceği gibi... dolayısıyla ne taraf var bu tartışmada ne kazanan ne kaybeden... bir tek konusu güme giden Cray var, ama elden ne gelir?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 31 Ağustos 2005 05:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben alicagimi aliyorum. Devam...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gecmis olsun dilemek gelir ancak[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eheheh :D uğraşmayın adamla yaa azmı yardım etti bana bügün! bırakın uyusun :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Lithium, 31 Ağustos 2005 05:28 tarihinde demiş ki: ehehe evet mantar katılıyorum sana biz çekilsek mi bu yarıştan! bak yine onlar kazan dı işte (şeytanlar hep dedim ben sana bak 4 gündür uyumuyo bizimle uğraşıyo =Pp ) we'r all loser :) yazmayim peki..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ahanda uyumuyo zaten herif izliyo,dinliyo! sonra inşallah bize bi sonuç yazacak? ;)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şakaydı ama! :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bazılarınızın uyuması gerekiyor uyuması gerekenler kendini biliyor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 güldük eğlendik..bir gecenin daha sonuna geldik.. kah ravioliler, kah satranç düelloları, kah zebaniler, kah eşcinsellerin ikili ilişkilerine şaşırıp kalan dedeler...ne kerametli teoremmişsin sen ey adilik döngüsü..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 uyumak yok is cok.. mantar yine bak yere dustum senin yuzunden ! :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar