Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklermi seytan kizlarmi? Adilik döngüsü...

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

said:
Alis, 31 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
uyumuyor.. izlior yazdiklarimizi :)

Tabikide burdayim...

Kizlar 1-0 önde acikcasi...Etki altina almaya basladilar..
Cok iyi gidiyor..Her tür yeteneklerini sergiliyolar...
Hafif sirinlik , beyin ve tabikide ilgi cekmek...

Ara gazimi verdigime gore tekrar arkama yaslanabilirim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 05:03 tarihinde demiş ki:
gerizekalı bi bilim adamı insanların nesnelerede aşık olabileceğini idda ediyo.=) eheuheu banada sonunda o olacak zaten gidecem bi osuruk otuna aşık olcam! (kader ya gül de değil osuruk otu anca :) )

bence uyu artık..bana düşmez de..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

@Lithium Git eşcinsel ol karşı cinsden sana hayır yok diyecem, yanlış anlaşılır diye demiyorum [signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Razien tarafından 31 Ağustos 2005 05:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Razien tarafından 31 Ağustos 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 05:01 tarihinde demiş ki:
asıl şimdi zamanı..hepsi uyuyor...bir uyandıracaksın, uyku sersemi şeytanlık meytanlık yapamazlar..

beni uyandiramayacaksiniz ne yazik ki uyuma gibi bir islemim yok bu hafta :)

taka tmm yarin raviolie anlatacam cok istedin kirarmiyim seni hamuru hazirla simdiden[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 31 Ağustos 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
said:
Alis, 31 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
uyumuyor.. izlior yazdiklarimizi :)

Tabikide burdayim...

Kizlar 1-0 önde acikcasi...Etki altina almaya basladilar..
Cok iyi gidiyor..Her tür yeteneklerini sergiliyolar...
Hafif sirinlik , beyin ve tabikide ilgi cekmek...

Ara gazimi verdigime gore tekrar arkama yaslanabilirim.

adam eğlenmesini biliyo! ;)
ya ne eşcinseli kafayı mı yedin? gider ota çimene aşık olurum daha iyi en azından deli der geçer millet![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razien, 31 Ağustos 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
@Lithium Git eşcinsel ol karşı cinsden sana hayır yok diyecem, yanlış anlaşılır diye demiyorum

ne yani herkez anasinin karninda ben deneyimliyim dogmadi bunlar normal seyler .. zamana birakilmis tur konulardan..[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
@Lithium Git eşcinsel ol karşı cinsden sana hayır yok diyecem, yanlış anlaşılır diye demiyorum

deişen bişey olmazki.. onların ilişkiside aynı olcak.. onlardada kıskanma, kapris, naz vs.. var.. Erkek erkeğin halinden anlar gb bi durum yok yani birinin kadın tarafı ağır basar kadın gb düşünür soora hayal kırıklığı bence hiç denemsin =)[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Succubus, 31 Ağustos 2005 05:08 tarihinde demiş ki:
said:

deişen bişey olmazki.. onların ilişkiside aynı olcak.. onlardada kıskanma, kapris, naz vs.. var.. Erkek erkeğin halinden anlar gb bi durum yok yani birinin kadın tarafı ağır basar kadın gb düşünür soora hayal kırıklığı bence hiç denemsin =)

said:
soora hayal kırıklığı bence hiç denemsin

uhmmmmmm hmmz nerden biliorsun ? :) denedin mi :) denemeden yorum yapmayin.. gerci bunu yazmayacaktim ama dayanamadim sandalyeden dustum okuyunca gulmekten :)[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

@succubus:eyvallah! tamam ya ben bıraktım bu işleri erkeklerden de hayır yok =Pp ben gitarıma aşık olayım..ne sorun çıkartır ne naz yapar istadiğim zaman çalarım istediğim zaman köşeye atarım ;) (kızlardaki mantığım bu değildi tabiki ama onlar öle yapıyo! [forumdakiler üstüne alınmasın!] )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

düşündüm de...yaşlı bir aile büyüğü gelse mesela..."Evladım ne yapıyorsun bu saatte uyusana" dese..ben de "Dedecim arkadaşın biri kızların şeytanlığından yakındı, bir diğeri de git o zaman erkekleri dene bir de, dedi, şimdi acaba eşcinsellerin ikili ilişkileri nasıl oluyor onu tartışıyoruz sabahın beşinde" desem..dede ahh bile diyemeden düşüp ölse..o şokla..uyumam lazım galiba..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 05:11 tarihinde demiş ki:
@succubus:eyvallah! tamam ya ben bıraktım bu işleri erkeklerden de hayır yok =Pp ben gitarıma aşık olayım..ne sorun çıkartır ne naz yapar istadiğim zaman çalarım istediğim zaman köşeye atarım ;) (kızlardaki mantığım bu değildi tabiki ama onlar öle yapıyo! [forumdakiler üstüne alınmasın!] )

nasil yani nedemek ole yapiyor acikla acikla kullagini cekeyim gel bakaym sen .[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Succubus, 31 Ağustos 2005 05:11 tarihinde demiş ki:
said:
Alis, 31 Ağustos 2005 05:10 tarihinde demiş ki:
said:
Succubus, 31 Ağustos 2005 05:08 tarihinde demiş ki:
said:

deişen bişey olmazki.. onların ilişkiside aynı olcak.. onlardada kıskanma, kapris, naz vs.. var.. Erkek erkeğin halinden anlar gb bi durum yok yani birinin kadın tarafı ağır basar kadın gb düşünür soora hayal kırıklığı bence hiç denemsin =)

said:
soora hayal kırıklığı bence hiç denemsin

uhmmmmmm hmmz nerden biliorsun ? :) denedin mi :) denemeden yorum yapmayin.. gerci bunu yazmayacaktim ama dayanamadim sandalyeden dustum okuyunca gulmekten :)

=))) bişileri görmen için denemene gerek olmaz bazen biliosun dimi??

dagla geciorum be alala :) bilmezmiyimiz onumden gecen tipin profilini hemen cikartiorum..[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 05:11 tarihinde demiş ki:
düşündüm de...yaşlı bir aile büyüğü gelse mesela..."Evladım ne yapıyorsun bu saatte uyusana" dese..ben de "Dedecim arkadaşın biri kızların şeytanlığından yakındı, bir diğeri de git o zaman erkekleri dene bir de, dedi, şimdi acaba eşcinsellerin ikili ilişkileri nasıl oluyor onu tartışıyoruz sabahın beşinde" desem..dede ahh bile diyemeden düşüp ölse..o şokla..uyumam lazım galiba..

rofl vallah ne diyeyim bu saatde gulesim yoktu bende bunu soleyim dedi :) alalala zaten bu saatlerde dedenin ayakta olacagini sanmiorum eger alem yapmiorsa tabi o ayri mesele[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 05:14 tarihinde demiş ki:
e öyle yapıyo işte daha açığı yok kullanıp çoğu köşeye atıyo,şimdi tam gülerken havamı bozma yaf depresife bağlamiyim yine lutfen <:)

eh yine anlamadim daha aciklayici ol :) bak elim kullagina gelior ha ;)[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne konular gördüm ki eninde sonunda döndü dolaştı bana maç teklifine geldi...Cray uykuların kaçmasın ama bu konunun buraya geleceğine ben bile ihtimal vermezdim..oynarız Alis..ajandama bakayım, bi boş zaman ayarlarız..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 05:18 tarihinde demiş ki:
yahu ne konular gördüm ki eninde sonunda döndü dolaştı bana maç teklifine geldi...Cray uykuların kaçmasın ama bu konunun buraya geleceğine ben bile ihtimal vermezdim..oynarız Alis..ajandama bakayım, bi boş zaman ayarlarız..

yaw ben eglencesine diorum amma cidisiniz be :) kotu mu etim gormus olurum seni iste alala istemiorsan yapmayiz eglencesine dedim :)[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 05:19 tarihinde demiş ki:
ehehe adam duelloya davet etti laf arası?!! (ya arada biz delimiyiz bu saate kadar oturuyoruz? :) )
ya açığı yok gel gör beni bak halime anlarsın! noolmuş bu çoçuk kimler yaptı bunu böyle dersin..=P

adam deil bayan.. :) duzeltelim[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...