Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklermi seytan kizlarmi? Adilik döngüsü...

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
saplık yapmaktan kastın nedir?

sap gördüm, onu biliyorum da.."saplık" yapılabilecek bir aktivite olarak canlanmıyor gözümde.

ne diim böle sap sap oturur kız ararsın abazanlık mı desem ne denir ki sarkıntılık mı desem.... bu yaz günü zor iş o. okul muhabbeti hoş ondan sonra olmuyor kolay kolay[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alis, 31 Ağustos 2005 04:38 tarihinde demiş ki:

We respect everyones creatings

ama ben ingilizce yazanlara saygı duyamıyorum çünkü ingilizce bilmek zorunda değilim :P

(bu mesajı ingilizce yazıp ukalalık sınırlarını zorlardım ama...bu saatte ingilizce anlayacak kadar ancak.)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 04:40 tarihinde demiş ki:
eheuheu valla ben tecrubelerimden bi b.k öğrenememişim bu gidişe göre! başkalarının ilişkileri olunca tavsiye kolay,güzel ve doğru oluyo ama konu bana gelince bocalıyorum! =/

kimse zaten mukkemel deil mukkemel olan insanlar yoktur ..

tabiki bocalanacaksin herkez bir ara bocalandi .. ama sonra hersey onune kek koymus gibi olur.. merak etme..[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 04:40 tarihinde demiş ki:
said:

ama ben ingilizce yazanlara saygı duyamıyorum çünkü ingilizce bilmek zorunda değilim :P

(bu mesajı ingilizce yazıp ukalalık sınırlarını zorlardım ama...bu saatte ingilizce anlayacak kadar ancak.)

hehe tamam ingilizce yazmayim fransizce yazalim veya arapca ? :) saka saka haklisin bu ukalalik etim gibi karma sistemi olsaydi karma verirdim sana forumlarda :)[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alis, 31 Ağustos 2005 04:44 tarihinde demiş ki:
said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 04:40 tarihinde demiş ki:
said:

(bu mesajı ingilizce yazıp ukalalık sınırlarını zorlardım ama...bu saatte ingilizce anlayacak kadar ancak.)

hehe tamam ingilizce yazmayim fransizce yazalim veya arapca ? :) saka saka haklisin bu ukalalik etim gibi karma sistemi olsaydi karma verirdim sana forumlarda :)

ne nazik bir yaklaşım...mahçup oldum bak sana böyle bir ukalalık yaptığıma şimdi..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 31 Ağustos 2005 04:46 tarihinde demiş ki:
erkekler seytan tabiki. varmi ötesi?
yok.

O_o :) guzel :) sevdim seni ama kimseye soleyemem bunu yani benim agzimdan cikamaz ama fikrine katilabilirim eger yazarsam herhalde yarin sabah telefonlar susmaz.. vayt sen bole dedin ha arkadasligimiz bole bole derler :)[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 04:40 tarihinde demiş ki:
eheuheu valla ben tecrubelerimden bi b.k öğrenememişim bu gidişe göre! başkalarının ilişkileri olunca tavsiye kolay,güzel ve doğru oluyo ama konu bana gelince bocalıyorum! =/

başkalarının ilişkisinde tavsiye vermek kolay çünkü dışardan bakan kişisin ilişkinin içinde diilsin.. 2 tarafında hareketlerini görebiliosun.. Ama ilişkinin içinde olunca dışardan bakan kişi gb olamıosun o yüsden bocalarsın ki herkes bocalar..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

ya son noktayı koyayım bare çok bekledim?! 2 taraftada bolca şeytan var gerek eylence için yapanlar gerekse daha önceki yara ve acılarını başkalarından çıkarmak isteyenler,ama sorun şeytan olmiyanı nası bulucaz??? (kimse deniyerek demesin kırarım kafanızı ona göre,kaç kere denedik olmuyo işte!!veya ben çok malım veya cehennemdeyim hep zebani çıkıyo bana!)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 04:51 tarihinde demiş ki:
kimse deniyerek demesin kırarım kafanızı ona göre

deniyerek değil tabi canım...deneyerek...

malım veya cehennemdeyim hep zebani çıkıyo bana!)

zebani?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar tarafından 31 Ağustos 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mantar tarafından 31 Ağustos 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 04:53 tarihinde demiş ki:
said:
kimse deniyerek demesin kırarım kafanızı ona göre

deniyerek değil tabi canım...deneyerek...

malım veya cehennemdeyim hep zebani çıkıyo bana!)

zebani?

aa ben :P[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 04:57 tarihinde demiş ki:
Cray'in uykuları kaçacak...konu öyle bir saptı ki :P

uyuduysa bile rüyasına girecek bu konu..

şeytanlar, zebaniler

uyumuyor.. izlior yazdiklarimizi :)[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

eheh ciddi herkes doruduzgün konuşur! arada bileniniz varmı bilmiyorum ama gerizekalı bi bilim adamı insanların nesnelerede aşık olabileceğini idda ediyo.=) eheuheu banada sonunda o olacak zaten gidecem bi osuruk otuna aşık olcam! (kader ya gül de değil osuruk otu anca :) )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...