Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklermi seytan kizlarmi? Adilik döngüsü...

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Cray ne bekliyorsun? Gün gelecek bu konu sağ salim mutlu bir finalle bitecek mi? Yani

"Evet arkadaşlar. Görüşüldü, tartışıldı. Adilik döngüsü teoremi geçerlidir. Kızlar şeytandır!"

şeklinde bir deklarasyonla herkes bunu kabul mu edecek?

Sürekli muhalifler, konuy saptıranlar veya saptırmaya çalışanlar bir şekilde olacak. Bu nafile "KONUYU SAPTIRMAYIN" yakarışlarını tekrarlama istersen her 10 mesajda bir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah oluacak herkez uykusunu alicak ve mantikli dusunmeye basliycak..Sonra bu konu yeni katilimcilari ile mantikli bir sekilde devam edicek..Ben böyle umuyorum.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 04:18 tarihinde demiş ki:
Sürekli muhalifler, konuy saptıranlar veya saptırmaya çalışanlar bir şekilde olacak. Bu nafile "KONUYU SAPTIRMAYIN" yakarışlarını tekrarlama istersen her 10 mesajda bir.

En azindan tepkimden cekinip bi kac kisi geri döner...
Ayrica konuyu saptiranlar kafalarina göre takilir isteyen onlari görmez..Oldukca basit...

Ayrica aradigim sey bir sonuc degil tartismak ve ufkumu genisletmek istiyorum..Daha fazla bilgilenmek insanlarin gorusunu almak benim en büyük hakkim..Yaniliyormuyum...Ben sunu bi sonuca bagliyalim demedim farkindaysan...

Simdi yatalim uyuyalim sabah dinc bir kafayla konu varmasi gereken yere varir degilmi?

Tesekkürler.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

ikiside şeytan.. bu kuyruk acısıyla alakalı bi durum.. iki tarafta hayatlarındaki önemli kişiden darbe yiince acısını başklarından çıkartıo.. ilk darbe kızlardan mı gelio?? kızlar nekdr erkeklerden erken olgunlaşırsa olgunlaşsın bi gerçek var erkekler mantıklı bakar olaylara kızlar duygusal.. o yüsden yaşanılan ilk ciddi ilişkide iki tarafta çömez olur iki tarafta napıcanı bilemez.. ama kızlarda bi olay varki dışarda erkek milleti ilgi gösterince kızda ve yaşadıı ilişkide sorunlar olur bu da dediiniz darbe oluo galiba..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Succubus, 31 Ağustos 2005 04:22 tarihinde demiş ki:
ikiside şeytan.. bu kuyruk acısıyla alakalı bi durum.. iki tarafta hayatlarındaki önemli kişiden darbe yiince acısını başklarından çıkartıo.. ilk darbe kızlardan mı gelio?? kızlar nekdr erkeklerden erken olgunlaşırsa olgunlaşsın bi gerçek var erkekler mantıklı bakar olaylara kızlar duygusal.. o yüsden yaşanılan ilk ciddi ilişkide iki tarafta çömez olur iki tarafta napıcanı bilemez.. ama kızlarda bi olay varki dışarda erkek milleti ilgi gösterince kızda ve yaşadıı ilişkide sorunlar olur bu da dediiniz darbe oluo galiba..

alkis alkis ama bir not :

Tum kizlar ve tum erkekler icin gecerli deildir :) ama dediklerine katiliorum :)[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 04:24 tarihinde demiş ki:
kesinlikle katılıyoru! çünkü biraz daha ayakta durursam bu kafayla saçmalamaya başlıycam! ümidim inşallah bi çözüm bulurz? en azından benim şu aptal kızlara denk gelme konusuna,ve butun kızlar böylemi konusuna.

az önce bi kızın yardımıyla yazdın mesajını. istersen son sorduğun soruyu sen bul...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kesinlikle katılıyoru! çünkü biraz daha ayakta durursam bu kafayla saçmalamaya başlıycam! ümidim inşallah bi çözüm bulurz? en azından benim şu aptal kızlara denk gelme konusuna,ve butun kızlar böylemi konusuna.

.... sen gel bakayim yamacima kimmis aptal goster bende sana hayatini anlatayim.. Kizlar aptal deildir kimse aptal deildir..

Aptal gozukmek istediginden ole gozukur ama aptal deildir emin ol..

a.k.a Alis[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alis, 31 Ağustos 2005 04:28 tarihinde demiş ki:
said:

.... sen gel bakayim yamacima kimmis aptal goster bende sana hayatini anlatayim.. Kizlar aptal deildir kimse aptal deildir..

Aptal gozukmek istediginden ole gozukur ama aptal deildir emin ol..

a.k.a Alis

1.si aptal kızlara denk gelme konusunda dedim! bütün kızlar aptal diye birşey dediğimi hatırlamıyorum!
2.si anlat hayatımı bakalım?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dainty, 31 Ağustos 2005 04:27 tarihinde demiş ki:
said:

az önce bi kızın yardımıyla yazdın mesajını. istersen son sorduğun soruyu sen bul...

tamam çok teşekkür ederim gerçekten! ama ben sanırım karşıma çıkan kızlardan bahsettim o lafta ki sen benim karşıma çıkmadın diye hatırlıyorum!? yanlışmı?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

hehe uykunuz gelmis :) senin hayatini deil aptal dedigin kizlarin hayatini anlatayim dedim.Zaten tum kizlar olarakda sana demedim senin dedigin gibi dedim..

neyse uzatmayacam ama dedigim gibi kimse aptal deildir.[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

ya sonunda bi laf edicem, kişisel bölümünden banlanıcam..susuyorum o yüzden..
sadece şunu söyliyim, ikili ilişkiler teoriyle çözülmez gençler, sahaya inin, pratikle tecrübe kazanılır ancak, konuşarak değil.

(kaç yıldır konuşuyorum, hala susmadım, kendimden biliyorum...tecrübe? sıfır..)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar tarafından 31 Ağustos 2005 04:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alis, 31 Ağustos 2005 04:34 tarihinde demiş ki:
hehe uykunuz gelmis :) senin hayatini deil aptal dedigin kizlarin hayatini anlatayim dedim.Zaten tum kizlar olarakda sana demedim senin dedigin gibi dedim..

neyse uzatmayacam ama dedigim gibi kimse aptal deildir.

tamam oke bende bu kafayla en fazla bukadar yazabiliyorum!

@dainty:evet orda kendimi biraz yanlış ifade etmişim galiba ama amacım öyle bişey demek değildi ;) neyse mesaj için yine çok saol ama kotu olan ben bu kafayla yazıp yollamayı unutmuşum,biraz önce yolladım! aslına bakarsan da artık okadar da umrumda değil istemiyorum zaten onu![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 31 Ağustos 2005 04:37 tarihinde demiş ki:
peki ne tavsiye edersin? sokağa inip saplık mı yapsınlar?

O_o :)

aslinda burada bole konun acilmasi ve tartisilmasi hatali ama neyse..

We respect everyones creatings[signature][hline]Working on Runuo save project;

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...