CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Neden hep erkekler acimasiz olarak gozukur neden hep erkekler p*c olarak adlandirilir??? Neden erkekler aci cektirir? Çünkü erkeklerin etrafi pempe gördügü ve aski aradigi dönemlerde yani genc yaslarda erkekler en büyük darbeleri aliyorlar çünkü kizlar o dönemler acimasiz oluyor.Genelde islerine en cok yariyan erkekleri secip isleri bitince terk ediyorlar...Daha sonra en saf döneminde kizlara oyuncak olan erkek istemsiz olarak kötü oluyor... Erkekleri iliski acisindan gelistiren ve kötüye götüren kizlar sonrada sucu bize atiyorlar...Bizi bu hale getirip bu derece acimasiz yapan kizlar hakettikleri seyleri alincada bize laf ediyorlar... Aman ne güzel.. Pekala simdi ben yapicagimi yaptim cok pisman oldum , üzüldüm...Tekrar duygusal bir döneme giriyorum tekrar sevmek tekrar mutlu olmak istiyorum herseye tekrar basliycam... Iyi bir kiz arkadas bulup tekrar iyi olmayi deniycem... Peki ya nolucak yine sevicem yine deger vericem sonra yine darbeyi yiyip 10 kiza dahami aci cektiricem... Yani bu dünyada iliskilerdeki en temel duygu adilik döngüsümü? Yoksa bir seviye sonra bitiyormu? Eger bu sekilde giderse herkez aci ceke ceke intikam ala ala bu dongü sadece aciyla devam eder.. Tek bildigim ve emin oldugum sey lise döneminde gercek aski ariyan erkeklerin ilk darbeyi yemeleri e bu döngüyü kizlarin baslatmalari.... Pekala simdi benim bu adilik döngüsü teorimi cürütün bakalim baylar , bayanlar...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bi kere şeytan dişidir. demekki kızlar şeytanmış[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 meleklerin dişisi erkeği olmaz çünkü şeytanda bi melekti[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olayı teoloji düzeyinde incelemesek :-p[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Dainty, 31 Ağustos 2005 03:32 tarihinde demiş ki: meleklerin dişisi erkeği olmaz çünkü şeytanda bi melekti bu cümleden çıkarabileceğim şey "dişisi erkeği olmayan şey şeytandır"[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 03:36 tarihinde demiş ki: said: Dainty, 31 Ağustos 2005 03:32 tarihinde demiş ki: meleklerin dişisi erkeği olmaz çünkü şeytanda bi melekti bu cümleden çıkarabileceğim şey "dişisi erkeği olmayan şey şeytandır" hayır sonuç o diil :) sonuç meleklerin dişisi erkeği olmadığıdır ve bu durumda şeytana ve diğer meleklere dişi veya erkek diyemeyiz[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaslar kizlar seytan lay lay lom gecin bu konuyu..Bilindik seylerin muhabbetini yapmaya gerek yok...Rica ediyorum citti tartisalim bu konuyu..Kizlar seytandir diye makara yapmiyalim onu biliyoruz zaten =) Ama burda konu tam olarak kimin seytan oldugu degil baslik abarti olmus sanirim..Burdaki konu ask ve adilik döngüsü..Birileri bunu yalanlamayi denesin lütfen.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Dainty, 31 Ağustos 2005 03:32 tarihinde demiş ki: meleklerin dişisi erkeği olmaz çünkü şeytanda bi melekti lucifer neciydi? ne biçim zatanistsin sen[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kızların %99 u 18-24 yaş arası şeytan onu bliyorum.. >=/[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 CrayTotem aşka gelmişsin iyi güzel de, nedir bu "benim teoremimi çürüt...çürüt...sen bana bunu söyle" şeklindeki şahan tripleri :)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaslar... Burda lütfen seytan odur budur..Seytanin cinsi olmaz seytan bla bla stili konudan sapan tartismalar yapmayin hosuma gitmiyor..Rica ediyorum tekrardan...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben 25 oldum şeytanlıktan yırttım mı yani? :-p[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 müthiş teoreme göre Dainty sen "zebaniliğe" terfi etmişsin. tebrikler.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 03:41 tarihinde demiş ki: CrayTotem aşka gelmişsin iyi güzel de, nedir bu "benim teoremimi çürüt...çürüt...sen bana bunu söyle" şeklindeki şahan tripleri :) Sahani izlemedim hic o yüzden ne demek istedin tam analamadim =) ama merak ediyorum acaba daha mantikli bir aciklama getirebilecek varmi bana...tartismak istiyorum acikcasi.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tamam peki o konuyu kapatalım da,ben adillik konusunu pek anlamadım! neresi adil ki? benim bi suru tanıdığım kız arkadaşım var aptal kıra hayvan tiplerin peşinden koşuyolar sonra gelip bana yok bu oldu böyle oldu diyolar..bize noluyo? bizde aptal kızların peşinden koşuyoruz..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 haaa tartışırımm..seninle her platformda tartışırım...ben seni dinledim..bakk arkadaşım bu neee? bu ne? sen bana bunu söyle? :P dayanamıyorum ya bir şahan muhabbeti açılmaya görsün..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ciddi cevap yazıyorum. bekleyin biraz. :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bende whiskey i doldurayım o sırada! (post kasmak için yazmadım yannış anlamayın bu saatte kafamda bu kadar soru işareti varken kasamicam.keşke tek derdim post olsa!)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 03:43 tarihinde demiş ki: müthiş teoreme göre Dainty sen "zebaniliğe" terfi etmişsin. tebrikler. tebriğin için teşekkür ederim ama soru sana sorulmamıştı sen niye atladın onu anlamadım :-?[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Son kez rica ediyorum.!!! Gercekten bu konuyu tartismaya acik olanlar daha dogrusu tartismak isteyenler mesaj atsin benim icin citti bir konu... Kisisel mesajlarinizi pm yada msn yoluyla hallederseniz ve anlamsiz mesajlar atmazsaniz birde gereksiz espiriler yapmazsaniz cok mutlu olucam.... Ayrica Ela , Dela , Bone tam ihtiyacim oldugu zamanda uyuyosunuz hepiniz ne bicim gorevlisiniz bööö....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 31 Ağustos 2005 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla sanırım ben ciddi mesaj atıyorum! vede tartışıp bi çözüm bulmak istiyorum(çözümü yok ya gerçi!)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Şimdi öncelikle ele aldığımız özellik "şeytanlık" "iyilik" "meleklik" "kıskançlık" "güzellik" "çirkinlik" "akıllılık" gibi elle tutulamayacak, gözle görülemeyecek, maddesel boyutta ölçülemeyecek bir özellik olduğundan, daha başta tökezliyoruz. Olayın kızlar-erkekler gibi insan popülasyonunu iki gruba indirgeyen bir kategorizasyonda incelenmesi de genellemelerin sıkça düştüğü bir başka hata. Ne kadar az kategori, o kadar çok yanılma şansı. Gelelim sadede, yani benim konu hakkındaki düşünceme. Erkeğin de şeytanı vardır, kadının da. Forumumuzda da daha önce bazı konularda şöyle mesajlar gördüm "Ekiekieki 4 kızı idare ediyorum". Şimdi elimde belgeler yok inşallah önümüzdeki programda getiririm. İşte bunu yapan erkek "şeytan"dır. Aldatmanın - nasıl oluyorsa - adi zevkini alıyordur. Aynı şekilde umut ver+reddet prensibiyle beslenen kızlarımız da şeytani özellikler taşımaktadırlar. Hâlâ şahsi kanaatime gelemedim. Diyeceğim şu ki, erkeğin de kadının de şeytanı vardır. Konuyla alakasız ama şunu söyleyip yeni ufuklara yelken açmak isterim : Kadın-erkek eşit olamaz, zaten farklı olan şeylerin eşit olduğunu kim iddia edebilir ki? (Evet benim sözüm. Alıntı değil. Ukalayım. Evet.)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 31 Ağustos 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sabahın dördü olmuş onlarda insan[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Dainty, 31 Ağustos 2005 03:47 tarihinde demiş ki: said: Mantar, 31 Ağustos 2005 03:43 tarihinde demiş ki: müthiş teoreme göre Dainty sen "zebaniliğe" terfi etmişsin. tebrikler. tebriğin için teşekkür ederim ama soru sana sorulmamıştı sen niye atladın onu anlamadım :-? Cray soruna cevap vermedi, aslında Lithium'a sormuştun ama o da vermedi.. havada kalmasın soru diye şeettim. :P Yapmam bi daha peki.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 31 Ağustos 2005 03:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hımmm ya ben sarhoş oldum yada gerçekten çözümü yok bu konunun! mantar ın dediği doğru ki bi sayfa once aynısını bende dedim..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar