Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk Guildi Varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiğim Türk guildi yok eğer varsa bizle irtibata geçsinler ekleyelim onları da.

Pati Guildine gelince...Ben şu sıralar yoğunum ama pot hep oyunda.Zaudi Delhi'ye bir pm atsan çok büyük ihtimalle oyunda bulursun.Olmadı forumdan özel mesaj göndererek senle bir saatte buluşma sağlayabiliriz.

Lütfen bizim de insan olduğumuzu unutmayın..[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Mesaj tarihi:
said:
orhankadir, 31 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
Soru yeterince açık sanırım. Pati guildinede inanılmaz teşekkürler 1 haftadır girecem diye kasıyorum ama sallayan yok....

Sanirim NAsil ulasacagini bilmiyorsun
Whisper Zaudi delhi bu benim ve genelde 18 saat oyundayim
tam 50 kişinin üzerinde şu an guild bir çok üyemizde devamli online yani herhangi birine ulasmaman bence imkansiz
Mesaj tarihi:
said:
pot, 01 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
said:
orhankadir, 31 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
Soru yeterince açık sanırım. Pati guildinede inanılmaz teşekkürler 1 haftadır girecem diye kasıyorum ama sallayan yok....

Sanirim NAsil ulasacagini bilmiyorsun
Whisper Zaudi delhi bu benim ve genelde 18 saat oyundayim
tam 50 kişinin üzerinde şu an guild bir çok üyemizde devamli online yani herhangi birine ulasmaman bence imkansiz

Öncelikle Lütfen ukalalık olarak algılanmasın ama Zauda Delhi ile az bucuk muhabbetimiz var. sağ olsun bir iki kere yardımda da bulundu arkadaş listemde her online olduğumda mesaj atıyorum müsaitsen şu guild olayını halledelim diye ama ne yazık ki olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi bir keresi hariç ondan da guild savaşında olduğunu ve daha sonra ilgileneceğini söyledi. O gün baya bir bekledim ama ses soluk gelmedi.

Bende ilk günlerde 16-18 saat online dım ama sonradan üstün ingilizecemden anlayan biri ile karşılaşmadığım için oyundan sıkılır oldum :)

Elbetteki sizlerinde insan olduğunun farkındayız en azından ben farkındayım :P

Ve tabi kabul etmek gibi bir zorunluluğunuzda yok.

İsis Liadon bu arada ben

[Bu mesaj orhankadir tarafından 01 Eylül 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Merhaba seni biliyorum ama sen bana guildinden çıkmayıcagını bizim guilde gelemiyecegini söylemistin son page ine cevap veremedim gerçekten çünki o gün korellilerle guild var yapıyorduk sonrada korelileri gvg de yenince zafer sarhoşu olduk herhalde şehirlerde zafer turu attık bana page at hemen cevap vericem
  • Yeni Oluştur...