Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lamia dan iron bow çıkar dediler acaba lafın gelişi lamination cinsi şeylerden çıkar anlamında mı demişler yoksa en kötüsünü yani lamia yı kessem çıkar mı????[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lamiadan ironXbow çıktığına şahidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bence seri seri lamia kesersen daha hızlı çıkarırsın ama iron bow deilde ancak ironx çıkar ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 iron bow istiyosan cz de golem kes..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: TaNGa (TaNGa RuLz) Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 boss harici çok düşük bir ihtimal olsada golemlerden de çıkıyor iron bow.[signature][hline]Shakkil / LvL 6x / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares :Dretkag: / LvL 4x / Hunter / KanKardesligi / Deimos [Bu mesaj Shakkil tarafından 01 Eylül 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 roguenlerin bi ss si vardı düşürdüğüne dair... cz golemlerin rare dropu iron bow dur... bazısı saatlerce keser anca chitin düşürür... birisi 1 saat keser ibyi alır gider.... bol şans diyim ne diyim :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 5 atış lamia yerde ve ilk seferde ironx çıkardım. :) Şansıma denk geldi daha olmuyor :)))[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bİr okçu arkadaşla saatlerce kestik artık kaç tane kestiysek 1 tane düştü ve ona hediye ettim.....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eslantta golemdende ib düşüyor bir defasinda düşmüştü partynin yarısı disbandladı :) 2adet lamentedon kestim ironx çıktı bidahada çıkmadı :)[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKDreaM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 orc bandit officer kes[signature][hline]DarKDreaM İn Xiegnon Human Assasin LvL 65 90+k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lamiadan iron bow çıkma ihtimali derudan raptor çıkma ihtimali kadardır. Yalandır dolandır ama iron x bow çıkar şahidir bende çıkardım[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lvl 41 full dex bi archer yanında da lr ice bi arkı var mage hangi yaratıkta ii kasarız iron ?[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aga lwl 50 olanlar lamıa keserse serı olarak mutlaka ıron boe ıron crosbow bardıs mutlaka cıkar .. kım dıyor cıkmas dı bana cıktı :P bow da crosbow da bardıs te sımdı shard arıom:P bı umut belkı cıkar.hehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar