Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lamia dan iron bow çıkar dediler acaba lafın gelişi lamination cinsi şeylerden çıkar anlamında mı demişler yoksa en kötüsünü yani lamia yı kessem çıkar mı????[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun...
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lamiadan ironXbow çıktığına şahidim
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bence seri seri lamia kesersen daha hızlı çıkarırsın ama iron bow deilde ancak ironx çıkar ondan.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 iron bow istiyosan cz de golem kes..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: TaNGa (TaNGa RuLz) Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 boss harici çok düşük bir ihtimal olsada golemlerden de çıkıyor iron bow.[signature][hline]Shakkil / LvL 6x / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares :Dretkag: / LvL 4x / Hunter / KanKardesligi / Deimos [Bu mesaj Shakkil tarafından 01 Eylül 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 roguenlerin bi ss si vardı düşürdüğüne dair... cz golemlerin rare dropu iron bow dur... bazısı saatlerce keser anca chitin düşürür... birisi 1 saat keser ibyi alır gider.... bol şans diyim ne diyim :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 5 atış lamia yerde ve ilk seferde ironx çıkardım. :) Şansıma denk geldi daha olmuyor :)))[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bİr okçu arkadaşla saatlerce kestik artık kaç tane kestiysek 1 tane düştü ve ona hediye ettim.....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eslantta golemdende ib düşüyor bir defasinda düşmüştü partynin yarısı disbandladı :) 2adet lamentedon kestim ironx çıktı bidahada çıkmadı :)[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus
DarKDreaM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 orc bandit officer kes[signature][hline]DarKDreaM İn Xiegnon Human Assasin LvL 65 90+k np
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lamiadan iron bow çıkma ihtimali derudan raptor çıkma ihtimali kadardır. Yalandır dolandır ama iron x bow çıkar şahidir bende çıkardım[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lvl 41 full dex bi archer yanında da lr ice bi arkı var mage hangi yaratıkta ii kasarız iron ?[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun...
darksea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aga lwl 50 olanlar lamıa keserse serı olarak mutlaka ıron boe ıron crosbow bardıs mutlaka cıkar .. kım dıyor cıkmas dı bana cıktı :P bow da crosbow da bardıs te sımdı shard arıom:P bı umut belkı cıkar.hehehe[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar