NuKe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 load game yaptığımda boş bir listeyle karşılaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nuke bak simdi oyun pc de olmadigi icin hatirlamiyorum ama Ana menude Fm2005 in ulkelere gore siteleri var ordan Turkiye'nin karsisinda yazan siteye girersen ordan ogrene bilirsin rahatlikla forumu fln var. Ben ordan ogrenmistim yeni dosya fln aciyosun..[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Buldum /sports interactive/footbal manager Klasörune gir icine user data/Games die klasörler aç save li oyunlarini bunun icine at eski save ler calismaya bilir :( ama yeni acagin oyunlar mutlaka calisacaktir[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kardeş çok saol sen bu mesajı atmadan 1 dk once sorunu çözdüm zaten :) Çözümü aynen dediğin gibi. ayrıca eski saveler de çalıştı :) :tebrikz:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar