Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohennes

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

said:
ad3m, 01 Eylül 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
bırakın ya saçmalık emulator serverlar...
Bende blizzard serverlarında oynamadan önce emu da oynuyordum wow u silmiştim makinamdan.Taki 20dk orjinal wow oynayana kadar...Sonra anladım ki biz başka bir oyun oynuyormuşuz :P
Emu da en kral olaylar metni vol 1. ;
- Bütün ability / spell rankları ayrı imiş gibi kullanabilmek mümkündür örneğin Priest 6 tane Power word fortitude (stamina buff) atabilir.
- Reputation menu aracılığı işle ana kentinizede düşman olabilirsiniz.- En kolay lvl kasan class mage'dir. (Stormwind'in bütün guardlarını peşinize takıp suda kesiyorsunuz aynı anda 30/60 arası lvl atlıyorsunuz)
- Lvl 1 iken ?? kesiyorsunuz
- Armor 655435456782313 bile olsa yediğiniz fiziksel dmg değişmiyor.
- Stealth olunca sadece yarı saydam oluyorsunuz.
- Yediğiniz Curse'leri sağ click'leyerek iptal edebiliyorsunuz.
- Crit dmg yok.
- Saçma sapan item'lar görmek olası.(800 dps dagger gibi)
- Normalde Quest ile örenilen abilityler i doğuştan örenmiş oluyorsunuz.
- Racial özellikler çalışmıyor.
- Her zaman client bug yemek olası 132# en kralı.
- 7/24 online destek ve dahası bu server larda :)
Vallahi ben oynarken böyleydi serverlar ki anlattıklarım yaşadıklarımın 5514351321/1 i.
Sadece saçmalık çünkü emu wow gerçekten kanser olma sebebi...

aaah ah nerde o mavinin maviyi kestigi ultima günleri, ben neden gnomelara dalamiyorum ki[signature][hline]Lathander-60 Hunter
Khor-60 Warrior
Gorgak-3x shaman
BL
Sosyal ağlarda paylaş

Bende private serverların rezilliğine devam ediyorum.
-bizdeki ninjalar gibi ordada xp hırsızları vardı.adamalr beklerler sen bişey keserken canı çok az kalınca uzaktan bi çakarlardı xp onlara giderdi direk.
-Teldrassilde raptorlar,İronforge'da infernaller ve doomguardlar,stormwindde elite timsahalar( ! Dikkat asıl bomba burda !!Hatta World of Turk'de duyduğuma göre GM Stormwinde Onxyia'yı koymuş sonra da kendisi ragnaros olup onu kesmiş)
Mesela warriorun bi rendiyle HS çalışıodu ve HS paso 44 vuruyodu.30 warriorken 15 priest veya 15 druid beni çok rahat öldürüyordu.Allahtan bi gün tak etti de gittim orjinal aldım ve anaaa o da ne tamamen farklı.Emin olun hiçbir free oynayıcı orj. böyle olabileceğini akıllarının ucundan bile geçiremez.

Ve bir de fun serverlar var ki lvl sınırı 255 tek başına ragnaros filan kesiyo vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...