Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şimdi arkadaşlar 2 tane php scriptim var. birincisi ara.php ve ikincisi arama_sonuclari.php. arama_sonuclari.php'i ben ara.php scriptinden include ile aliyorum. şimdi öğrenmek sitediğim şu; www.hedehodo.com/ara.php'e girebilsinler fakat arama_sonuclari.php'i varligini bilenlerin direk olarak kullanılmasını istemiyorum kısacasi. Ara.php scripti araciligi ile buna sadece ulasilsin istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ara.php nin içine //////// define("RAHAN",12345); //////// arama_sonuclari.php nin içine //////// if (!defined("RAHAN")) exit ("Yapma canim.. yapma arkadaşım"); //////// yazıverirsen olur. ama rahan yazmayı unutma yoksa olmaz.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 01 Eylül 2005 05:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bir sorum daha olacak. submit kullanmadan bir textlink ile nasıl post yada get methodu ile gönderme yapabilrim? [Bu mesaj Bloodless tarafından 01 Eylül 2005 06:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 linkle post hmm bilmiyorum, sanmıyorum, belki javascriptle bir yolu vardır. get için hemen forumdaki "Yanıtla" linkine bak. http://forum.paticik.com/post.php?id=140235&reply=1 yani; xxx.php?degiskenadi=degeri°iskenadi2=degeri2°iskenadi3=degeri3 senin ki de şöyle bişi olur herhald ara.php?aranan=bunuariyom&sayfa=4[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 01 Eylül 2005 06:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Denemedim ama alttaki kodun çalışması lazım formu gönder input minput buraya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arama_sonuclari.php include edilmiyor mu kim bilecek onun adının ki :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 zaten bilen birisi için demiştim ben. [code=html] width="325"> [/code] böyle özellikleri olan bir tablom var ie'd kenar çzgileri gözükürken firefox'da sorun yaşıorum gözükmüyor yani bunuda çözemedim. [Bu mesaj Bloodless tarafından 01 Eylül 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [code=html]border="0" style="font-family: Verdana; Font-size: 10pt; border: 1px solid #808080;" cellspacing="0" cellpadding="0" width="325">[/code] kendinle çelişmemiş misin sence? ilk koyu yaptığım alanı oradan kaldır. style desteği var firefox'un.. sanırım ilk girdiğin border="0" dan olsa gerek bu sorun. php koruma olayına gelince: include edeceğin dosyanın ismini dH78xyT.php gibi bişey yap. hatta öyle garip bir isme sahip bir altklasörün içine koy. "directory listing" olayını da kapat -eğer varsayılan durumda kapalı değilse-. böylece o ismi bilen biri olamaz :) [sen bile unutabilirsin o ismi] sonuçta da kimse deneme yanılma yoluyla o ismi bulamayacağından, rahat olursun.. güvenlik için de kasmamış olursun edit: ikinci koyu alandaki : [iki nokta] işaretine dikkat! eşittir [=] kullanmışsın sen. bu da hatalı bir kullanım stiller için... [Bu mesaj OTuRaNBoGHa tarafından 01 Eylül 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 off ya hiç dikkat etmedim hele hele ie eşittiri tanııp çizgileri gösterince oradaki o işarete bakmak aklımın ucundan bile geçmedi. tüm sorun iki nokta yapınca düzeldi. Sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım [PHP] Koruma... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 off ya hiç dikkat etmedim hele hele ie eşittiri tanııp çizgileri gösterince oradaki o işarete bakmak aklımın ucundan bile geçmedi. tüm sorun iki nokta yapınca düzeldi. Sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar