shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben bu konuda bi laf etmedim ki. sadece konserlerini izlediğimi ve grupların zaten başarılı olduğunu söyledim. ha konserde 1 kere dinleyip de direk albumunu alırsam boşa para harcamış olurum,eğer bilgisayarda doru dürüst dinleyip beğenirsem zaten albümlerini alırım grupların. her grubun 2-3 şarkısını bi kere dinleyip album sayarsam sonunda 7 ytl de batar 2 ytl de. ne kadar olursa olsun sonuçta para veriyosun ve emin olmadığım birşeye de para vermem.ama beğendiğim yabancı grupların albümlerini de alırım,parası türklerinkine göre daha pahalı olmasına rağmen bana batmaz çünkü içim rahattır neye para verdiğimi bilirim.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu [Bu mesaj shapshal tarafından 01 Eylül 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mortis, 31 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Hiç bi metal grubu çok ünlü olamaz. Metal kendi yapısı gereği undergrounddur... dünyanın en zengin(parasal olarak) müzisyenlerinin bir metal grubu olduğunu biliyormuyuz? andırgırad falan değil eskidendi o,şu anda sektör halinde. eğer wacken her sene düzenlenior 10 binlerce seyirci geliosa orda undergroundlıktan söz edilemez. wacken gibi birçok festival,konserler,gruplar,albümler,t-shirtler,barlar,cafeler,giyim tarzı vsvsvs bunlar yaygın biçimde görülebiliosa orda undergroundlık falan yoktur kandırmayalım kendimizi.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ne olursa olsun tek albüm yapmış evanesence kadar popüler olamio ne yazıkki..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 2nize de katılmıyorum (terslik var sanki üstümde bugün idare ediverin :P) metal doğası gereği undergrounddur tezi yanlış, eğer öyle olsa bugün ozzfestler wackenlar olmaz, en alakasız adam bile metallicayı iron maidenı bilmezdi. gel gör ki gecen seneye kadar beton thrashci takılan natural'in her mesajında "metal popüler heh piyasa" lafını görüyorum nedense (parlak çocuk nolacak :P) bir de metal diye genellemek çok çok yanlış. mesela heavy metal ve ondan türeyen power metal yıllardan beri özellikle avrupada popülerdir. Black Sabbath, Iron Maiden, Nightwish, Blind Guardian gibi gruplara underground denemez yani. Amerika'da da industrial ve core etkili metal tarzları popülerdir gayet. Fear Factory, Slipknot diye başlayı devam edebiliriz buna da. (şimdi birisi gelip bunlar metal değil falan demesin lütfen) Amma velakin pure black metal, grindcore, nebileyim iste diger gudik tarzlar hiç bir zaman popüler olamaz evet bu da doğru. Metal diye genellemek kesinlikle bir sonuca ulastırmaz anlatmak istediğim. Metallica da metaldir, Obituary de. ama popülarite bakımından kıyaslandığında ikisi zıt kutupları gösteriyor.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 01 Eylül 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 populer derken sen MTV de her saniye metal müzik klibi mi görüosun. istediin kadar wacken olsun yüz binlerce insan gelsin dinlesin. dünyada milyarlarca insan var.. bilioalrsa metallica iron maiden biliolardır.. hiç bi zaman MTV de metal yayınlandıını görmiceksin yani. European Music awards da atiorum Children of Bodom bu sene en ii albüm ödülünü aldı die bişey görmiceksin bundan bahsediorum.. her zaman azınlık dinlicek metali. 1 milyon kişi de azınlıktır...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 MTV de metal yayınlandığını çok gördüm. In Flames de İsveç'te grammy aldı.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya neden bahsetiimi o kadar ii anliosunuz ki ama illa üste çıkmak için bana alakasız örnekler vermeye çalışıosunuz.. o yüzden daha fazla bişey demicem bu konu hakkında..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @Jester : Soul Sacrifice'a özgün müzik yapmıyor falan demişsin de , stranded hate albümünde çok deği$ik bir sound yarattıklarını dü$ünüyorum ben. Neyse , türk gruplarını severek dinliyorum , takip ediyorum vs. Hatta türk grupları dinlerken daha çok zevk alıyorum. Kronik'ten bu yana güzel i$ler yapan metal gruplarının sayısı arttı. Radical Noise , Antisilence , Climb gibi bilindik grupların yanında ciddi bir "andırgrand" metal piyasası türedi. Bu gruplar kendinlerini çoğunlukla internet , veya düzenlenen amatör konserlerle rock , metal dinleyicisine tanıttılar. Gerçekten aralarında "kaliteli" gruplar yok değil , ve ayrıca bu grupları yok şunun özentisi , yok bunun kopyası diye sıfatlandırmak en büyük özentilik ve ezikliktir. Sırf Gothic Metal yapıyorlar diye Catafalque ve Infected gibi kaliteli gruplarımız özenti mi oluyor. Tamam hani bu grupların $arkıları , ünlü yönetmenimiz ve sinema oyuncumuz Teoman bey gibi yüzde 90 araktan olu$saydı bi$ey diyemezdik. Yukarıda saydıklarım , In Spite , Courtyard , False In Truth , Metaroth , Karakedi , Cenotaph vs.vs. , bu gibi gruplara destek olmamız , yabancı grupların albümleri p2plerden veya paylaşım sitelerinden sömürüp (aynen öyle) türk gruplarının cdlerini almamız lazım. Hiç değilse yok onun kopyası , yok bundan özenmi$ diye dola$mamak lazım. Çünkü kolay değil 10 metrekarelik stüdyoda dandik bir kayıt yapmak için gece gündüz çalı$mak , be$ kuru$ para için demo stage'lerde veya alt grup olarak çıkılan konserlerde el hareketleri görmek , yuuh sesleri i$itmek..[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 False In Truth iyidir , güzeldir...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 metal Türkiye'de underground ama yurtdışında artık değil.Türkiye'de her uzun saçlıya satanist gözüyle bakıldıkça da undergroundluktan kurtulamicak gibi.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @dufranse: Kesinlikle p2p yerine orjnal alınması gerektiğini ben de söyledim zaten. Ama sen beni Stranded Hate gibi dandirik ve bütün melodilerini daha önce duyduğumu hatırladığım bir albüme kopya dediğim için özenti diye nitelendirip direk savunma moduna geçiyorsan, çok pardon arkadaşlar ama Türk metal piyasasından hiç bir şey olmaz. Yabancı grupların da hepsi kurulur kurulmaz house stüdyolarda çalışmıyorlar, girin www.engelpropaganda.com'dan Engel'in stüdyo videosunu indirin. Bu grubun gitaristi Niclas Engelin (ex-In Flames, ex-Gardenian, Passenger). Adamların çalıştığı stüdyoya falan bakın bi, bizimkilerden daha bile küçük (Kendi grubum da var her hafta 3 saat studyo yapıyorum ondan bu kadar rahat konusuyorum.) Açın sevdiğiniz, oturunca dinlemekten zevk aldığınız, duygulandığınız, fanı olduğunuz grupların ilk albümlerini. In Flames - Lunar Strain mesela, Dark Tranquillity - Skydancer, Iron Maiden - Iron Maiden, Children of Bodom - Something Wild gibi. Uzar gider bu. Dinlerken müzikaliteye ve kayıtlara bakın, grubun imkanlarına bakın. Onlar da anasının karnından ellerinde ESPler gibsonlar ayaklarında pearllerle doğmadılar. Sizin yaptığınız müziğin gıdım gelişmesini sağlamaz, anca kendinizi savunup durursunuz, Soul Sacrifice'ı 3 seneye yakın süredir biliyorum ve izliyorum, madem bu kadar orjinaldi neden bar konserlerinde sürünüp durdu? Yok Türkiye yok imkan yok bıdı bıdı demeyin, yapanlarının örneği bol. Pentagram'ı da gördük, Knight Errant'ı da, Crossfire'ı da Radical Noise'i de. p.s.: Bu arada kimseye kişisel sataşma veya laf sokmaya çalışmadım bu topicte, kavga ortamına dönmesin lütfen arkadaşlar. [signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 01 Eylül 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 güzel hostu bide organizasyon az daha saglam olsa daha iyi olurdur iyi geçti yine kavga zart zurt haric[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar