innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 selam arkidişler, kısa zaman icinde bi aksilik cıkmazsa bende aranızda olacagım. şimdiden bana yardım için para, item (zırh kılıç vesaire) hazırlayınız. ben girince bana verirsiniz. PS: mmo oyunlarında site genel yöneticilerine yardım etmek, üye olurken kabul ettiğiniz sözleşmede yer almaktadır. kurallara uyunuz, cici pati olunuz. saygılar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Benden damata 1g hayırlı ugurlu olsun :) altını werirken resimde isterim.[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 25 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 emerald dream e gel herşey beleş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Burning Legion'a gel ve gnome ac, her türlü destegi arkanda bil aheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 LoL Kara, Geçen günlerde sen değilmiydin bana telefonda oynayacak vaktim yok, işim başımdan aşkın kafayı yiyeceğim diyen. Olmaz ki insan büyüklerine yalan söylemez ki değil mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cıkcam şirketten :) tatil yapcem yaparkende oyun oynıcam ewet ewt dogru yolu buldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar