erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadaşlar healda bi 25de bi 35 de bişey var benim bildiğime göre debuffı falan götürüyomuş harpy vuruşunu göürüyomuş.peki 25 le 35 in farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sorunu anlamadım bi daha sorarmısın açık ve net olarak[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Off cevap vericem ama ! neden herr fforumda aynı soruyu açıyorsunuz! 25 lvl heal skill i cure curse / debuff siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya abicim anlamıyomusun ben onları biliyorum hatta daha dün böle topic açıldı ben sadece 25 ve 35 büyülerinin farkını soruyorum.allah allah ya anlamıyosun sonrada suçluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bak 25 büyüsü dediğin cüre misal debuff sana malice attı yada buff unu sildi onun etkisini kaldırır ama diğeri ise büyülere karşı yani büyücü sana bişi attı diyelim onun etkisini kaldırır ama kullanmadım hiç :D o kadar priest kasmama rağmen[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: findor, 01 Eylül 2005 11:02 tarihinde demiş ki: bak 25 büyüsü dediğin cüre misal debuff sana malice attı yada buff unu sildi onun etkisini kaldırır ama diğeri ise büyülere karşı yani büyücü sana bişi attı diyelim onun etkisini kaldırır ama kullanmadım hiç :D o kadar priest kasmama rağmen o büyücü bişey attı olayını açıyım biraz dedim... nova ignition impact gibi büyülerin büyünün yüksek dmgından sonra saniye başına koyduğu küçük dmglar vardır... cure disease bastığında o büyünün etkisini iyileştirir ve saniye başına verdiği dmg durur... cure curse de duffları siler ki zaten söylemişler... ayrıca blizzard veya herhangi bir ice büyüsü yediğinde yavaşlamayı yine cure curse ile hallediceksin... [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 01 Eylül 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hmm diğerini bende bilmiyordum saolun iyi oldu.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SymboL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cure curse debuff siliyo / öbürü de novaları siliyo[signature][hline]nick: :SymboL: clan: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cure curse debuff dieri ise magelerin zehirli sihirlerini siliyo :P harpy de çok işe yarıyo bu 2 li :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar