Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yeni eklenen kurallar gereği 1 seneden önceki başlıkları güncelleyemiyoruz fakat tartışmak istiyorsan yeni bir başlık yaratıp; eski başlığın linkini veriyoruz. Içimdeki Deniz filmi dün izledim. oldukça güzel bir film olmuş. gerek filmin geçtiği ispanya, gerek konuşma metinleri, gerekse hikayesi. filmi izledikten sonra oldukça duygulandım. oldukça başarılı bir film olmuş. film yönetmen Alejandro Amenábar'ın gerçek bir hikayeden uyarlaması. başrol oyuncusu adamın ise kendini yaşlandırarak oynaması daha ilginç olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bi turlu izleyemedim dvd alcam artık ...oscar ıda vardı dimi[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar